Gökçek: Beni aldattılar!

Gökçek: Beni aldattılar!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, aldatıldığını belirterek Gülen cemaatine yaptığı yardımlardan dolayı pişman olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Paralel Yapı mensuplarına verilen parsel tartışmasıyla ilgili, “Pişmanım ama ben yaptığım işin hayır işi olduğuna inanıyorum. Karşındakinin yanlışlığını bilmeden ona yardım etmek aldatılmış olmaktır. Pişmanım. Ben hayır işi olduğuna inanıyorum ama onlar şahısları için suistimal etmişler” dedi.

“BENİ ALDATTILAR”
Hürriyet’ten Ahmet Hakan’a konuşan Gökçek, Ankara’da yaptığı çalışmaları anlattı. Bir süredir tartışılan ‘parsel’ konusu sorulan Gökçek, “Tabii pişmanım. Pişmanım ama ben yaptığım işin hayır işi olduğuna inanıyorum. Karşındakinin yanlışlığını bilmeden ona yardım etmek aldatılmış olmaktır. Ama bu durum aslında onların kendilerini aldatmasıdır. Allah katında aldatamaz ki! Ben Allah rızası için yardım ediyorum. Onlar da Allah rızası için diyorlardı ama şahısları için suistimal etmişler. Hesabını Allah’a verecekler” diye konuştu.

“ŞAHISLARINA ALANLAR DA VAR”
“Şahıslarına da mı almışlar?” sorusuna üzerine Gökçek, “Evet… Şahıslarına alanlar da var maalesef. Bu benim tespitim. Daha sonra o gözle baktığım zaman şahısları için de alanlar olduğunu biliyorum. İspat et dersen çok zor ama olduğunu biliyorum” dedi.

ARINÇ: GÖKÇEK PARSEL PARSEL SATTI
Geçtiğimiz yıl, kendisini Cemaat ile işbirliği yapmakla suçlayan Melih Gökçek’e yanıt veren dönemin Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, “Gökçek bu yapıya Ankara’yı parsel parsel satmıştır. Zengin işadamlarına okul yaptırmıştır. Yurt yerleri sağlamıştır” dedi. Arınç ayrıca Gökçek’in açıklamaları için “Terbiyesizce bir açıklamadır. Benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değildir” ifadelerini kullanmıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler