Gökçek de Alaborayı hedef gösterdi!

Gökçek de Alabora'yı hedef gösterdi!

Başbakan Erdoğan'dan sonra Melih Gökçek de Gezi Parkı olaylarıyla ilgili sanatçı Mehmet Ali Alabora'yı hedef gösterdi.

Konuk olduğu Beyaz TV'de Gezi parkı olaylarını değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Erdoğan'dan bir adım öne geçerek Gezi Parkı olaylarının 1 numaralı aktörü olarak ilan etti. 
 
Konuk olduğu Beyaz TV'de Gezi parkı olaylarını değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ünlü sanatçı Mehmet Ali Alabora hakkında, "Gezi Parkı olaylarının bir numaralı aktörüdür" dedi. Faiz lobisiyle ilgili konuşan Gökçek, "faiz lobisinin cezasını doğrudan doğruya vatandaş çekiyor" şeklinde konuştu.
 
SUİKASTLAR OLABİLİR
Beyaz TV ekranlarında, Gezi Parkı provokasyonlarını değerlendiren Başkan Gökçek, dış güçlerin Türkiye'yi karıştırmak için tehlikeli senaryolar üretebileceği bildirdi. Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynandığını ifade eden Gökçek,canlı yayında “Bundan sonra ne olacak” sorusuna yanıt verdi.
 
Gene Sharp'ın şiddetsiz devriminin Türkiye'de olma ihtimalinin kalmadığını belirten Gökçek şunları söyledi:
 
SES GETİRECEK SUİKAST YAPABİLİRLER
Bu aşamayı başaramayınca bu güçlerin uyguladığı metod, suikastlar yapmak.Tercih sırasını nasıl yaparla onu bilemiyorum. Ama onlar için birinci tercih onlar için devletin üst kademesinden olabilir… Ses getirebilecek birisi olmalı. Bu Melih Gökçek de olabilir. Bu isimlerden bir tanesine suikast yaparak ortalığı birbirine katmak, ortalığa kan gölüne çevirmek. Veya iki tane işadamını öldürecekler, ya da Gezi eylemlerinde adı sivrilen birilerini öldürecekler. Bir suikast zinciri başlatacaklar. İnsanları birbirine kırdırmak için.
 
BENİ VURURLARSA KİMSE SOKAĞA DÖKÜLMESİN
Beni de vurabilirler. Beni vurdukları için kimseye sokağa dökülmesin. Bu dış güçlerin ve ajanların işidir. Türkiye'nin bekasını bozup, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, alçakların işidir.
 
ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI ÇIKARABİLİRLER
Türkiye'de şu anda PKK ve Türk-Kürt meselesi ortadan kalkıyor. Türkiye'de iç çatışma çıkarabilecek tek bir ihtimal var. O da Alevi-Sünni çatışması…Ve bunu körükleyecekler. Alevi ve Sünni et-kemik gibidir. Alevi-Sünni ayrımı yapan vatan hainidir. Bütün mesele Alevi-Sünni'yi birbirine düşürmektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler