Gökçek, eski defterleri karıştırıyor!

Gökçek, eski defterleri karıştırıyor!

İşleri kesat giden bakkal, veresiye defterini kurcalarmış hesabı, Melih Gökçek, CHP Lideri'nin SSK Genel Müdürlüğü günlerine döndü!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, iki bakanın oğlunun tutuklandığı yolsuzluk iddiasıyla yürütülen soruşturmayla ilgili dün twitter’daki hesabından ilk açıklamayı yaptı ve "Konuşmak istemiyorum" dedi.
 
Gökçek, sosyal paylaşım ağı twitter hesabından rüşvet iddiasıyla süren soruşturmayla ilgili "Son günlerde gelişen oyunlar ülkemizin geleceğini tehdit ediyor. Yargıya intikal eden olayla ilgili konuşmak istemiyorum. Suçlu varsa cezasını çeker, ancak mahkeme sonuçlanmadan kimseye kesin damga vuramayız" yazdı.
 
Gökçek, bunun hemen ardından ismini ‘KK’ diye yazdığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçlayarak, şunları dedi: 
 
‘Konuşma batarsın’
“Dışarıda ABD ve İsrail, içerde baronlar ve CHP bu olaylardan nemalanmak istiyor. KK boş durmadı ve 2-3 gündür giydiriyor da giydiriyor. Sevgili KK, Türkiye’de yolsuzluk konusunda konuşacak son kişi sizsiniz. Bugünden itibaren sizin dosyalarınızı teker teker açacağım.”
 
Gökçek, Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde bir yıl arayla alımı yapılan röntgen cihazı fiyatlarının bir yılda yaklaşık 7 kat arttığını öne sürerek, buna ilişkin olduğunu iddia ettiği belgeleri paylaştı. Gökçek, şunları yazdı: 
 
“KK, SSK’da 3 yıl üst üste aynı malı bakın hangi fiyattan almış. Bana bunu izah edeceksin KK. Kaçma, kıvırma yok. Aynı konuda 3’üncü belgeni de yayımlamamı ister misin? Bir daha elinde ayakkabı kutusuyla seni görürsem sana bunu gönderirim. ‘Ben bunlardan yargılandım’ diye savunmaya filan geçme. Sen Rahşan affından yararlanan birisisin. Aç bana tazminat davası. Yargı önünde ispat edemezsem cezama razıyım.
 
Sayın Baykal’ın yolsuzluktan dolayı partiden attığı bir kişiyi İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı yapman senin etik değerlerinin ispatıdır. Konuşma batarsın. Konuştukça seni sokakta dolaşmaz hale getiririm.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler