Gökçeke Çankırılılık beratı

Gökçek'e 'Çankırılılık' beratı

Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek'e 'Fahri Hemşehrilik Beratı' takdim etti.

Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek’e "Fahri Hemşehrilik Beratı" takdim etti.

Şabanözü Belediye Meclisi'nin 03.08.2012 tarih ve 38 sayılı kararı ile;
 
"İlçemize göstermiş olduğu ilgi, sağladığı katkılar ve ilçemizin büyümesine, gelişmesine desteklerinden dolayı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’e “FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI” verilmesi kararlaştırılmıştır."
 
Fahri Hemşehrilik Beratı, Başkan Gökçek’e yerel festival ve etkinliklere desteklerinden dolayı bazı ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan heyet ile 11.08.2012 Cumartesi günü ziyaretleri esnasında Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı tarafından kendisine takdim edildi.
 
alicapci-sabanozu-gokcekhemsehrilikberati-sozcu-resim-081.jpg
 
Takdim sırasında Başkan Çapcı bir ihtiyaçlar dosyası sunarak, Şabanözü'ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Gökçek'e teşekkür etti ve ilçedeki bir caddenin adının "Melih Gökcek caddesi" olarak isimlendirildiğini söyleyerek, Başkan Gökçek’i caddenin açılışına davet etti.
 
Başkan Gökçek de, "Fahri Hemşehrilik Beratı" dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirterek, imkanları ölçüsünde gerekli yardımların devam edeceğini belirtti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler