Gökhan da Denizli Belediyesporda

Gökhan da Denizli Belediyespor'da

Çankırıspor'un başarılı kalecisi kendisini Denizli Belediyesporlu yapan anlaşmaya imza attı.

Spor Toto 2.lig takımlarından Denizli Belediyespor, dış transferde Çankırıspor’dan kaleci Gökhan Aslan ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. 

Denizli Belediyespor kulübündeki imza törenine Başkan Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Bahtiyar Mat ile yönetim kurulu üyeleri İlyas Tuncer, Süleyman Erdoğan ve Teknik Direktör Adnan Erkan katıldılar. Başkan Uzunoğlu, Denizli Süper Amatör Lig takımlarından Dokuzkavalarspor’un genç kalecisi Ferhat Kölkesiz’den sonra Karsspor’dan kaleci Ali Üçkulak ve son olarak Çankırıspor’dan Gökhan Aslan’ı transfer ederek kaleyi sağlama aldıklarını söyledi. 
 
Gökhan ile 1 yıllık anlaştıklarını belirten Başkan Uzunoğlu, "Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun" dedi. Kaleci Gökhan ise Denizli Belediyespor’da başarılı olacağına inandığını söyledi. 
 
Geçen sezon 34 maçın 28’inde Çankırıspor’un kalesini koruyan Gökhan Aslan, Futbola Sakarya Demirspor alt yapısında başladı. İzmir Demirspor ve Gaziantepspor da oynadı. GASKİ Spor'da profesyonel futbolcu oldu. Gaziantep B.Ş. Bld. Spor, Eyüp, Anadolu Üsküdar 1908 ve Çankırıspor takımlarının kalesini korudu. Gökhan ASLAN 2002 yılında yapılan oynanan ve Türkiye’nin 4-2 kazandığı Türkiye-Hollanda U19 özel milli maçı kadrosunda da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler