Gökhan Gönül: Abdullah hoca olsaydı...

Gökhan Gönül: Abdullah hoca olsaydı...

Gökhan Gönül, kimseye rahat maç izletmediklerine değindi, “Sanırım biz Türk Milli Takımı olarak zorları seviyoruz” diye konuştu.

Romanya galibiyetinin kahramanları arasında gösterilen Gökhan Gönül, kendilerini kandırmadan kazanmaya odaklandıklarını ve sonuca ulaştıklarını söyledi.
Başarılı futbolcu, “Her halükarda kazanmamız gerekiyordu. Bu duruma getiren de bizdik aslında. Bu maçtan önce bir önceki toplanmamızda daha iyi sonuçlar alabilirdik ve bu ortamı yaşamayabilirdik. Biz iyi futbolcularız, bizim bu maçı kazanmamız gerekiyor diye sahaya çıktık. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmadı. Mücadelemizi yaptık 90 dakika ve galip geldik. Kendi adıma da birkaç pozisyonda dikkatli olsam farklı da olabilirdi. İçeride fazla adam olma durumu yüzünden birkaç tane pozisyonu harcadım. Olsun, kazandığımız için mutluyuz. Sanırım biz Türk Milli Takımı olarak zorları seviyoruz. Rahat rahat maç izletemiyoruz kimseye. İnşallah sonucu da güzel olur diye temenni ediyoruz” dedi.
 
Ay-yıldızlı futbolcu sözlerine şöyle devam etti:
“Herkes inanıyor. Fatih hoca gelince oyun anlayışı biraz değişmiş olabilir. Her hocanın farklı taktikleri düşünceleri var. Her hocanın aynı taktik veya felsefeyle maça çıkması çok saçma olurdu. Başarının hocanın faktörü olduğunu söylemiyorum sadece ancak değişkenlikler farklılık gösterebiliyor. Abdullah Hoca da olsaydı belki bugün kazanacaktık, bilemeyiz. Arkaya dönüp bakmanın artık kimseye faydası yok diye düşünüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler