Gol düellosu Ankaragücünün

Gol düellosu Ankaragücü'nün

Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 3-2 mağlup etti.

Son 2 haftadır 3 puana hasret olan ve son 3 deplasman maçından da eli boş dönen Galatasaray, 2 kez öne geçtiği maçta Ankaragücü'ne de mağlup oldu ve kötü gidişini sürdürdü. Ankaragücü'ne galibiyeti getiren goller Sestak'tan gelirken Galatasaray'ın gollerini ise Aydın ve Pino kaydetti. Bu sonucun ardından Gheorghe Hagi yönetimindeki Galatasaray 33 puanda kalırken ligdeki yenilgi sayısı da 12'ye ulaştı.

G.SARAY GOLLE BAŞLADI
Karşılaşmaya iki takım da tempolu başladı. İlk gol fırsatını ise Ankaragücü yakaladı. 18. dakikada Gabriç'in pasında ceza sahası yayında topla buluşan Sestak'ın şutunda kaleci Zapata meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti. 24. dakikada ise Galatasaray gole çok yaklaştı. Pino'nun soldan kullandığı köşe atışında ceza alanı içinde sağ tarafta buluşan Cana'nın şutunda topa son dokunan Servet'in vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıktı. 32. dakikada çalımlarla ceza alanına giren Pino'nun pasında Aydın topu ağlara göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

SESTAK HAT TRICK YAPTI
İkinci yarıya Ankaragücü iyi başladı. 52. dakikada Sestak, beraberlik golünü atan isim oldu. Galatasaray bu golden sonra rakip kalede tekrar öne geçme fırsatı aramaya başladı. 63. dakikada gelişen hızlı atakta Aydın'ın sert şutu üst direkten geri döndü. Topu takip ederek kontrol eden Pino ise ceza sahası içinde çok klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada kalan sürede Ankaragücü zaman zaman tehlikeli ataklar gerçekleştirdi ve dakikalar 86'yı gösterirken Sestak skoru tekrar eşitleyen golü attı: 2-2. Bu golden sadece iki dakika sonra yine Sestak takımını 3-2 öne geçiren golü attı ve hat trick yapmış oldu. Mücadele 3-2'lik Ankaragücü üstünlüğü ile sona erdi.

ARDA 82'DE OYUNA GİRDİ
Bu arada Galatasaray'da aylardır forma giyemeyen Arda Turan da 82. dakikada, maçın yıldızı Pino'nun yerine oyuna girerek sahalara geri dönmüş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler