Golü kaç metreden attı?

Golü kaç metreden attı?

Mersin İdmanyurdu deplasmanında Fenerbahçe'nin ilk golünü orta sahadan atan Özer Hurmacı'nın bu golü kaç metre uzaklıktan kaydettiği belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Mersin İdmanyurdu ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 28 yıl sonra Tefik Sırrı Gür Stadı'nda karşılaşan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 2-1'lık skorla Fenerbahçe oldu.

Deplasmanda oynayan Fenerbahçe'nin ilk golünde Özer Hurmacı, orta sahadan Mersin İdmanyurdu kalecisi Hakan Arıkan'ı avlarken; ikinci golde de oyuna sonrada giren Bosnalı kaleci İbrahim Sehic'in büyük hatasını Bienvenu affetmedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'nin yaptığı ölçümlere göre Özer Hurmacı'nın attığı attığı golde kaleye uzaklağının 48 metre olduğu belirtildi.

ÖZER: "KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ HAYALİMDİ"

Mersin İdmanyurdu deplasmanında nefis bir gol kaydeden Özer, "Küçüklüğümden beri böyle bir gol atmayı hayal ediyordum. Daha önce bir kez böyle bir vuruş denedim. Dört yıl önce Ankaraspor'da oynarken Fenerbahçe maçında Volkan ağabeyin önde olduğunu görüp böyle bir vuruş yapmıştım. Ama o gol olmamıştı. Emre abi vermeden önce kalecinin önde olduğunu gördüm, vurdum, gol oldu" diye konuştu.

Özer gol sevinciyle ilgili olarak ise, "Önce durdum sadece etrafıma bakarak tadını çıkarmaya çalıştım. Sezer'e söz vermiştim gol atıp, senin yanına geleceğim diye. Sonra aklıma geldi ve onun yanına gittim" dedi.

ÖZER 534 GÜN SONRA

Mersin İdman Yurdu maçının 4. dakikasında çok güzel bir gol atarak takımını öne geçiren Özer Hurmacı, 534 gün sonra Fenerbahçe formasıyla gol attı.

Fenerbahçeli Özer Hurmacı, deplasmanda oynanan Mersin İdmanyurdu maçında takımının ilk golünü attı. Özer böylece 534 gün sonra gol atmış oldu. Özer Hurmacı en son 1 Mayıs 2010 tarihinde 2-0 kazanılan Eskişehirspor maçında gol kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler