Gönül insanlarına ihtiyaç var

"Gönül insanlarına ihtiyaç var"

ÇANDEF Başkan adayı Vahap Yartaş yeni yönetim kurulu listesi için yaptığı değerlendirmede "Samimi duygularla Çankırı için hizmet verecek gönül insanlarına ihtiyaç var" dedi.

18 Mart 2012 Pazar günü gerçekleştirilecek olan ÇANDEF olağan kongresine başkan adayı olarak giren işadamı Vahap Yartaş, yeni yönetim kurulu listesinde yer alacak isimlerin belirlendiği şu günlerde yaptığı açıklamada "Samimi duygularla Çankırı için hizmet verecek gönül insanlarına ihtiyaç var" dedi.

Son olarak Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'le biraraya gelerek Çavundur'da hayata geçirilecek ve bölgenin var olan olan turizm potansiyelini harekete geçirecek proje ile gündeme gelen işadamı Vahap Yartaş, bu günlerde 18 Mart 2012 Pazar günü yapılacak olan ÇANDEF Olağan Genel Kurulu çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İstanbul'da Çankırı adına hizmet veren stk yöneticileri ile yoğun görüşmeler yapan başkan adayı Yartaş, tabandan aldığı önemli destek ile gerçekleştirilecek kongre sonrasında göreve seçildiği takdirde kalıcı ve ÇANDEF'i arzu edilen düzeylere çıkarabilme yolunda sadece kendisinin değil, beraber çalışacağı yönetim kurulunda yer alacak isimlerin de beklentilere yanıt verebilecek isimlerden oluşmasına özen gösteriyor. Başkan adayı Yartaş "Çıktığımız yolda Çankırı adına samimi duygular içerisinde hizmet verecek, bulunduğu makamdan güç değil, o makamı daha da güçlendirecek isimlerle beraber olma düşüncemden uzaklaşmış değilim. Yıllardır ticaretin içerisinde yoğrulmuş birisi olarak başarının, üstlenmiş olduğu görevinin bilincinde olan insanlarla geldiğini çok iyi biliyorum. Çankırı adına önemli bir misyonu olan ÇANDEF'in de yapılacak olan genel kurulda böylesi bir liste ile delegenin karşısına çıkması için bugünlerde yoğun bir çaba sarfediyoruz" dedi.

"BİRLEŞTİRİCİ VE TABANI
KUCAKLAYICI BİR İCRAAT SERGİLEYECEĞİZ"

ÇANDEF Başkan adayı Vahap Yartaş "ÇANDEF delegesinin güvenine mazhar olup göreve geldiğimiz günden itibaren İstanbul'da yaşayan tüm Çankırı derneklerini ÇANDEF çatısı altında toplamak birincil görevim olacak. Bunu gerçekleştirdiğimiz gün ÇANDEF, varlığının temel gerekçesini yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşayacaktır. Böylesi bir başarı da ancak ve ancak samimi ve gönül insanları ile birlikte hizmet vermeyle yerine getirilebilir" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler