Göztepe, 87 yaşında!

Göztepe, 87 yaşında!

Göztepe Spor Kulübü kuruluşunun 87. yılını Konak Belediyesi ev sahipliğinde kutladı.

Efsane takım Göztepe'nin 87'inci yaşı Konak Belediyesi ev sahipliğinde, Göztepe Mustafa Kemal Sahil Bulvarında kutlandı. Levent Heykeli etrafında toplanan Göztepeli taraftarlara Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili ve Genel Müdür Sabri Sadıklar, kulüp yöneticileri ve geceye renk katan sanatçılar eşlik etti. Kutlamalar için kurulan sahnede Soner Olgun ve Sedat Yüce hem şarkılarıyla hem de Göz Göz marşlarıyla seyirciyi 87. yıl coşkusuna davet etti.

"88. YILDA SÜPER LİG'DE OLACAĞIZ"
Tezahüratlar eşliğinde konuşmasını gerçekleştiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Göztepe'nin efsane kadrosuna ve taraftarına yakışan şampiyonluklara koştuğunu ifade ederek, "Göztepe'nin 87. yılını eşsiz taraftarıyla kutluyoruz. 88. yılda Süper Lig'de olacağız. 100. yılda ise burada hep birlikte Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşayacağız. Tüm bunlar hayal değil çünkü şampiyonluk Göztepe'ye yakışır. Önümüzdeki sene bu sahil daha büyük bir heyecanla ve mutlaka Süper Lig coşkusuyla dolup taşacak" diye konuştu. 
 
Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili ve Genel Müdür Sabri Sadıklar, taraftara övgü dolu sözlerle seslenerek, "87. yıl pastası, şampiyonluğu müjdeleyen bir sembol olsun. Göztepe, şampiyonluğa taraftarıyla birlikte koşacak" dedi. 
 
GÖZ GÖZ TARAFTARLARI ŞAMPİYONLUK YEMİNİ ETTİ
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili ve Genel Müdür Sabri Sadıklar, 87'inci yıl pastasını minik taraftarlarla birlikte kesti. Geceyi sarı kırmızı renklerin aydınlattığı kutlamada Göz Göz taraftarları şampiyonluk yemini etti. Sarı kırmızı renkleriyle Göztepe'nin sembolü üstgeçitte yüzlerce taraftar talkımlarının marşlarını söylerken dev bir koro oluştu. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca Göztepe marşlarını söyleyen ve meydana toplanan 35 bin taraftarın desteğiyle Göztepe şampiyonluğa göz kırptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler