Gözüme uyku girmiyor

'Gözüme uyku girmiyor'

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, “Bana siyaset değil, Çankırı lazım” dedi.

Çankırı Kent Konseyi İstişare Toplantısında konuşan Milletvekili Filiz, tüm enerjisini Çankırı’yı geliştirmek adına kullandığını ifade ederek, tüm engelleri aşarak geleceğin Çankırı’sının temellerini attıklarını belirtti.
 
Çankırı’ya kurulan Yakınkent OSB’nin kurulum aşamasını anlatan Filiz, “Olamayacak işleri başardık. 1 yıl önce dağ olan alanı, 1 yıl içinde sanayi alanı yaptık. Ben siyaseti Çankırı için yapıyorum. Bana siyaset değil, Çankırı lazım” ifadelerini kullandı.
 
Çankırı’yı güzel günlerin beklediğinin altını çizen Filiz, “Ben Çankırı için yapamadığım bir iş olduğunda rahat uyuyamıyorum. Mesela Çankırı Belediyesi’nin yaptığı galeri ve kargocular sitesinin sorunları yüzünden günlerce gözüme uyku girmedi. Konuyla ilgili çalmadık kapı bırakmadık ve sonunda nihayete erdirdik” diye konuştu.
 
Çankırı için hayal denilen işleri başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Filiz, “Ben hikaye adamı değilim, ben icraat adamıyım. OSB için hayal demişlerdi, ben şimdi o hayali başarmanın gururunu yaşıyorum. Önümüzdeki günlerde elektrik ihtiyacımız için trafo merkezinin ihalesi yapılacak. Benim için söz konusu Çankırı ise gerisi teferruattır” dedi.
 
Filiz, çalışmalarında eleştiri ve önerilere açık olduğunu sözlerine ekledi. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler