Güçlünün zayıfı ezmesine hayır

Güçlünün zayıfı ezmesine hayır

Has Parti Çerkeş İlçe Başkanı Münir Onur Berçin yaptığı yazılı açıklama ile Ak Parti, CHP ve MHP'nin Mecliste birbirleriyle kavga ettiğine dikkat çekildi.

Halkın Sesi Partisi Çerkeş İlçe Başkanı Münir Onur Berçin, yaptığı yazılı açıklama ile Çerkeş Devlet Hastanesinin bugünkü durumuna dikkat çekti..

Açıklamada “Ak Parti iktidarı sırasında yapılan hastanenin 6- 7 yıl içerisinde çürüğe çıkmasının, yıkılma tehlikesinin ortaya çıkmasının vahim bir durum olduğu belirtti. "Para ve emek israf edildiği gibi yıkılıp yeniden yapılması gereken bu bina için üst düzey yetkililerin kılını kıpırdatmamaları da çok acı ve düşündürücüdür", denildi.  Açıklamada, Ak Parti, CHP ve MHP'nin mecliste birbirleriyle kavga edip Çerkeş'in, Çankırı'nın ve Türkiye'nin sorunlarının çözmekten uzak kaldıkları söylendi.

Halkın Sesi Partisi'nin kurulmasının bir devrim olduğunu söyleyen Çerkeş İlçe Başkanı Berçin, ellerinde para, mal, makam, mevki gücü bulunanların haklı ama zayıf olanları ezmelerine karşı çıkacaklarını belirterek "siyaset sorun çözme sanatıdır" diyerek sözlerini tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler