Gül, geceyi Kastamonuda geçirecek!

Gül, geceyi Kastamonu'da geçirecek!

"Yatıracak yatağın yok be Çankırı" haberimize tepki gösterenler bu haberi tekrar tekrar okusun.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, iki günlük ziyaret için karayoluyla Ankara'dan Kastamonu'ya geldi.

Gül, valiliğe gelişinde halkı selamladı. Vatandaşlara kısa bir selamlama konuşması yapan Gül, Vali Erdoğan Bektaş ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Gül, daha sonra Valiliğe geçti.
 
Gül, Kastamonu Üniversitesi'ni ve garnizon komutanlığını ziyaret edecek.
 
Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nin açılışını yapacak Gül, ayrıca belediyeyi ve Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret AŞ'yi ziyaret edecek, akşam yemeğine katılacak.
 
Gül, geceyi Kastamonu'da geçirecek.
 
"YATIRACAK YATAĞIN YOK BE ÇANKIRI" DEMİŞTİK VE...
Yukarıdaki haber metninde de belirtildiği gibi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün geldiği Kastamonu'da geceyi de geçirecek. Ve Gül'ün Kastamonu ziyareti böylece 2 güne çıkmış olacak.
 
Haberde belirtilmeyen noktayı biz açıklayalım: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kastamonu Daday'da İksir Resort Town'da konaklayacak...
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankırı ziyareti öncesi yayınladığımız "Yatıracak yatağın yok be Çankırı" başlıklı haberimizi okuyucu ile buluşturmuş ve şehirde 4 ya da 5 yıldızlı bir otelin hizmete girmesi gerektiğine dikkat çekmiştik!
 
Haberi yayımladıktan sonra gelen okuyucu yorumları her zaman olduğu gibi Sözcü18'i hedef alan açıklamalar içermiş, işaret ettiğimiz ve Çankırı'nın öncelikli sorunlarından biri olan "konaklama"daki kalitesizliğin çözümü yönünde herhangi bir öneri ya da özeleştiri yapılmamıştı!
 
Tekrarlamakta beis görmüyoruz...
 
Çankırı'nın acil olarak 4 ya da 5 yıldızlı bir otele ihtiyacı var! 
 
Teşvikte 6. Bölge içerisinde bulunan Çankırı bu fırsatı değerlendirerek, gerek Çankırılı işadamlarının biraraya gelmesiyle gerekse Ticaret-Sanayi Odası ve Valiliğin girişimleri ile kentte böylesi bir projeyi hayata geçirebilecek yatırımcılarla birinci elden temas kurulması adeta zarurettir.
 
Çankırı'nın içinde bulunduğu "darboğazı" aşmasında önemli bir rol üstlenecek olan böylesi bir proje beraberinde çok farklı olumlu gelişmelerin de ortaya çıkmasına vesile olacaktır.
 
Aklı selimin aklı evvellerden üstün çıkacağını düşünüyoruz...
 
SÖZCÜ18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler