Gülben Ergen: Sigarayı bıraktıysam her şeyi bırakırım

Gülben Ergen: Sigarayı bıraktıysam her şeyi bırakırım

Gülben, Sigara ile Savaş Derneği'nin düzenlediği törende, boşanma hakkında ortaya çıkan iddiaları açıklığa kavuşturdu.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Sigara ile Savaş Derneği'nin düzenlediği törende görüntülendi.

Ayakligazete.com'un haberine göre, dernek tarafından sigarayı bıraktığı için ödüllendirilen Gülben Ergen, ilk defa hayatında sigarayı bıraktığı için ödüllendirildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Bir buçuk yıl önce sigarayı bıraktığını açıklayan Gülben Ergen "Hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik, en doğru iş ise 3 tane oğlum." diyerek hayatındaki en önemli olayları açıkladı. "Belki beni sevenler de 'Aa Gülben Ergen sigarayı bırakmış, ben de bırakayım diye düşünebilir." diyerek gençlere örnek olmayı hedeflediğini de dile getirdi ve "Sigarayı bıraktıysam her şeyi bırakırım." diyerek de eşi Mustafa Erdoğan'dan boşanmakta kararlı olduğunu dile getirdi.

"ŞANS İSTEMEDİ"

Eşi Mustafa Erdoğan ile boşanma arifesinde olan Gülben Ergen, eşi Mustafa Erdoğan'ın kendisinden bir şans daha istediği şeklinde çıkan haberlerle ilgili olarak; "O bir şarkı" diyerek, 'Bir şans daha istiyorsun da bence ben dönmem geriye' şarkısına göndermede bulundu ve "Barışmak için şans istemedi, haberler asılsız." diyerek Mustafa Erdoğan'la barışmayacaklarını da sözlerine eklemiş oldu.

Gülben Ergen, özel hayatıyla ilgili konuşmak istemediğini de sözlerine ekleyerek "Hayatım boyuca özel hayatımla ilgili konuşmadım. Bir single çıkarttım ve albümümle uğraşıyorum. Sigarayla Savaş Derneği tarafından ödüllendirildim ancak "Hiçbir şeyle savaşmıyorum." diyerek hayatında gelişen üzücü olaylar karşısında savaşmadığını ve her şeyi oluruna bıraktığını belirtti.

GÜLBEN'DEN TARKAN'A DESTEK!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Kral Tv Video Ve Müzik Ödülleri Töreni'nde Hülya Avşar'ın Tarkan'a ödül vermek için gitmesi ve Tarkan'ın salonda bulunduğu halde ödülü almak için sahneye çıkmaması üzerine; Hülya Avşar, Tarkan için "Bir metrelik adam, dangalak." gibi sözler sarf ederek Tarkan'a olan sitemini ağır bir dille belirtmişti. Bu gerginliğin ardından Orhan Gencebay, "Hülya keşke o talihsiz açıklamaları yapmasaydı." diyerek Tarkan'a destek vermişti.

İDDİALI BİR ALBÜM GELİYOR!

Temmuz ayında yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkacağını da söyleyen Gülben Ergen, yeni albümünde, Fettah Can, Serdar Ortaç ve Eflatun gibi önemli isimlerden şarkıların yer alacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler