Gülen taraf Fethiyespor: 2-3

Gülen taraf Fethiyespor: 2-3

Haftalardır galibiyete hasret kalan Çankırıspor, kendi evinde Fethiyespor'a da yenilmekten kurtulamadı.

Kötü gidişatını sonlandırmak amacıyla çıktığı Fethiyespor'a kendi evinde 3-2 yenilen Çankırıspor'da sinirler gergin

Spor-Toto Kırmızı Grupta oynanacak olan 10. hafta maçında Çankırıspor taraftarı takımından Fethiyespor karşısında galip gelmesini bekliyordu.

Ancak umutlu bekleyiş her zaman olduğu gibi yine hüsranla sonuçlandı ve sahadan boynu bükük ayrılan taraf yine Çankırıspor oldu.

Sahada hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle tribünlere gönderilen Hakan Yılmaz, taraftarın tepkisini çekmeyi sürdürdü.

ÇANKIRISPOR: 2 - FETHİYESPOR: 3

Stad: Atatürk

HAKEMLER: Sacit Keşkek (6), Arda Özyıldırım (7), Zekeriya Bakıntai (6)

ÇANKIRISPOR: Sunay (5)- Abdullah (5) (Dk.71 Önder Yılmaz 4), Önder Tezcan (5), Eşref (5), Ali Yakup (6), İlker (6), Yahya (5), Zihni (5) (Dk.83 Onur), Cevat (5), Hüsamettin (6), Ozan (6)

FETHİYESPOR: Emrehan (5)- Sabri Turgut (6), Gökhan (8), Abdullah (5) (Dk.79 Özgür 4), Onur (5) (Dk.85 Sabri Gümüşsoy), Kenan (5) (Dk.68 Enis 5), Can (5), Selahattin (7), Serkan (5), Deniz (6), Murat (5)

GOLLER:  Dk. 14 (pen.) ve 62 Ozan (Çankırıspor), Dk.21 (pen.) ve 63 Gökhan, Dk.48 Selahattin (Fethiyespor)

SARI KARTLAR: Abdullah, Ali Yakup, İlker, Hüsamettin (Çankırıspor), Kenan, Serkan, Gökhan, Özgür (Fethiyespor)

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Play Off hedefleyen Fethiyespor, kümede kalma mücadelesi veren Çankırıspor'u deplasmanda zorlu bir mücadele sonunda 3-2 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Fethiyespor puanını 15'e yükseltirken, ev sahibi mavi beyazlı ekip 5 puanda kaldı.

Çankırı Atatrük Stadında oynanan maça Çankırıspor başladı. Her iki takımın da kontrollü oyunla başladığı maçın 14’üncü dakikasında ceza sahası içerisindeki bir pozisyonda Murat Türkkan’la hava topu mücadelesinde giren Çankırıspor’un 23 numaralı oyuncusu Yahya Alpaslan yerde kalınca maçın hakemi penaltı kararı verdi. Penaltıyı 53 numaralı formayı giyen Ozan Solak gole çevirdi ve evsahibi Çankırıspor 1-0 öne geçti.

20.dakikada ceza yayı dışında Abdullah Apak’ın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu Fethiyespor’da Gökhan Ünver kullandı. 90’a giden topu kaleci Sunay son anda kornere çeldi. Kullanılan korner atışıyla Fethiyespor bir kez daha gole yaklaştı ancak bu pozisyonda da top kornere çıktı.

Üst üste kullanılan ikinci kornerde Murat Türkkan topu altıpas çizgisindeki Selçuk Özkan’la buluştu. Ancak kaleci Sunay’ın müdahalesi ile Selçuk yerde kaldı ve hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Fethiyespor’da Gökhan Ünver kullandı ve skorda dengeyi sağladı.

Maçın ikinci yarısının hemen başında maçın 48’inci dakikasında gelişen Fethiyespor atağında Onur Okan sağ kanattan ceza sahasına girdi. Penaltı noktasında bulunan Selçuk Özkan’a verdiği pası iyi kullanan ve Selçuk Özkan maçın başında 1-0 geriye düşen Fethiyespor’u 2-1 öne geçiren golü attı.

HAKAN YILMAZ TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Maçın 65.dakikasında Hakan Yılmaz maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi. Sahaya girip hakemle tartışan Hakan Yılmaz güvenlik güçlerince tribüne çıkarılırken tribünlerden de “Hakan Yılmaz İstifa” sesleri yükseldi.

Maçın 66.dakikasında gelişen Çankırıspor atağında ceza sahası içerisinde karambol yaşandı. Bu durumu değerlendiren Ozan hem kendisini hem de takımının ikinci golünü atarak skorda bir kez daha eşitliği sağladı.

Maçın 67.dakikasında oyuna santra ile başlayan Fethiyespor’un gelişen atağında Gökhan Ünver ceza sahasında topla buluştu. Ceza sahası köşesinden sert bir vuruşla maçtaki son golü atarak Fethiyespor’u 3-2 öne geçirdi.

Bu golden sonra Çankırıspor'un gol çabası Fethiyespor'un gününde olan başarılı kalecisi Emrehan tarafından engellenirken bir şutumuzun da direkte patlaması Çankırıspor'un 90+5 dakikayı 3-2 mağlup tamamlamasına neden oldu.

Konuk ekip Fethiyespor aldığı bu skorla puanını 15'e çıkartırken, Çankırıspor 5 puanla ligdeki 16. sırasını muhafaza etti.

MAÇ SONRASI YAŞANAN OLAYLAR

Maçın bitimi ile birlikte şeref tribününden maçı izleyen Başkan Sevda Karaali hızlı bir şekilde stadı terketti. Stadı boşaltan az sayıdaki Çankırıspor taraftarı stad dışında bekleyişlerini sürdürürken, kulübün otobüsünün de stad çevresinde olmadığı gözlendi. Öte yandan kulüp tarafından bastırılan ve taraftara dağıtılan 2012 yılı takvimleri bir grup taraftarı daha da çileden çıkardı.

Taraftarın çileden çımasına neden olay ise takvim üzerine atılan "2012 yılında BankAsya'dayız" sloganının bulunmasıydı.

HAKAN YILMAZ'A UZUN SÜRELİ CEZA GELEBİLİR

Öte yandan maçın 65. dakikası oynanırken sahaya girerek maçın orta hakemi Sacit Keşkek'e itiraz eden "yardımcı antrenör" statüsünde bulunan Hakan Yılmaz'a PFDK tarafından en az 3 maç "soyunma odasına ve de sahaya girmeme" cezası verilmesi beklenmekte.

Grupta oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar:

Körfez Futbol Kulübü: 1 - Alanyaspor: 1
Adıyamanspor: 0 – 1461 Trabzon: 1
Mardinspor: 0  – Ünyespor: 0
Altınordu: 0  – Kırklarelispor: 0
Bandırmaspor: 3 – Kızılcahamamspor A.Ş.: 1
Sarıyer: 1 – Denizli Belediyespor:0

Dün oynanan maçta Adanademirspor rakibi Beypazarı Şekerspor'u 2-0 yendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler