Gülriz Sururi: İlk aşkımla intihara kalkıştım

Gülriz Sururi: İlk aşkımla intihara kalkıştım

Gümüşsuyu'ndaki evinin kapılarını “Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi” ekibine açan Gülriz Sururi, sohbet sırasında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Nazlı Ilıcak’la sohbetine çocukluk yıllarını anlatmakla başlayan Gülriz Sururi, “Acı dolu ve yalnız bir çocukluk yaşadım. Babam, 4 amcam ve 2 yaşlı büyükanne arasında geçti çocukluğum. Ama o çocukluk galiba bugünkü Gülriz’in oluşumunda büyük bir etken oldu” dedi.

Usta tiyatrocu, annesini çok küçük yaşta kaybettiğini de sözlerine ekledi: “Annemi safra kesesi enfeksiyonu nedeniyle çok erken kaybettik. Çok değerli bir tiyatrocuydu, ilk primadonna’ydı. Onun öldüğünü 6 yaşıma kadar benden sakladılar. ‘Almanya’ya plak doldurmaya gitti’ dediler. Öldüğünü garip bir şekilde öğrendim. Bir gün beni anneannem aldı ve parka götürdü. Parkta otururken bir Rum hanım, anneanneme annemi sordu. Anneannem de ‘petane’ dedi. O sözcüğü aklımda tuttum ve bir gün Balıkçı Niko’ya sordum. Böylece annemin ölmüş olduğunu anladım. Babamı ise çocukken hiç göremezdim. Çünkü o tiyatro yapıyordu. Bana ‘seni görmeye geleceğim’ derdi ama hiç gelmezdi. Bana verdiği sözleri hiç tutmadı.”

DAVETTEN İLK EŞİMİN ARKADAŞIYLA KAÇTIM 
İlk evliliğini 19 yaşında yapan Gülriz Sururi, ilk eşini ve neden boşandıklarını da anlattı: “O yıllarda 20 yaşında evlenmezsen evde kalmış oluyorsun. Ben de 19 yaşında evlendim. Çok yakışıklı bir gençti, 1.80 boyunda ve çok güzel dans ediyordu. Acele bir evlilik oldu, 1,5 sene sürdü. 21 yaşımda da ilk aşkı eşimin arkadaşı Zeki ile yaşadım. Biz Zeki ile bir davetteyken, eşimin yanından el ele kaçtık. Bu da bana yakışırdı zaten. Ama Zeki’nin ailesi beni istemediği için onunla beraber intihar etmeye karar verdik. Fikir Zeki’den çıktı, ben de kabul ettim. Sonra ikimizin hayatını da yine ben kurtardım.”    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler