Güney Kore'deki gemi kazasında kurtulan müdür intihar etti

Güney Kore'deki gemi kazasında kurtulan müdür intihar etti

Güney Kore'de bindikleri feribotun iki gün önce batması sonucu kaybolan öğrencilerin müdür yardımcısı intihar etti.

Yetkililer, müdür yardımcısının öğrencilerle feribotta yolculuk ettiğini, kazanın ardından arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılan 179 kişiden biri olduğunu açıkladı.

KURTARILDIKTAN SONRA BİR AĞACA KENDİNİ ASTI
Adı açıklanmayan müdür yardımcısının, kurtarıldıktan sonra getirildiği Jindo Adasındaki bir ağaca kendini astığı öğrenildi.

UMUTLAR AZALIYOR
Üzerinden yaklaşık 60 saat geçen kazada kaybolan 268 kişi için arama kurtarma çalışmaları, bölgede etkili olan şiddetli rüzgar, sağanak yağış ve büyük dalgalar nedeniyle güçlükle sürdürülüyor. Yetkililer, kaybolanları sağ bulma umudunun geçen her dakika biraz daha azaldığını belirtti.

SOĞUK SULARA GÖMÜLDÜ
Ülkenin güneyindeki Incheon kentinden turistik Jeju Adası'na giden 6,325 ton ağırlığındaki "Sewol" adlı feribot, çarşamba sabahı erken saatlerde Byungpoong Adası'nın 20 kilometre açığında sahil güvenliğe yardım çağrısı gönderdikten sonra yan yatmış ve hızla soğuk sulara gömülmüştü. 325'i okul gezisine katılan lise öğrencisi olmak üzere 475 yolcu ve mürettebatın bulunduğu feribotun neden battığı henüz bilinmiyor. Feribotun, sualtındaki bir kayaya çarpmış olabileceği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler