Gurbetçi STKlar Çankırılı vekilleri ziyaret etti

Gurbetçi STK'lar Çankırılı vekilleri ziyaret etti

Başta İstabul olmak üzere Ankara ve İzmir'deki Çankırı stk'ları TBMM çatısı altındaki Çankırılı milletvekillerini ziyaret ettiler.

24. Dönem Çankırı milletvekilleri başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir'deki Çankırılı stk'lar tarafından ziyaret edildi.

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ile ÇANDEF olmak üzere, Ankara'daki Çankırılıla Vakfı ve Çankırı Dernekler Federasyonu ve İzmir'deki Çankırılılar Derneği başkanları ve yönetim kurulu üyeleri 24. Dönem TBMM Çankırılı milletvekillerini ziyaret ederek seçilmelerinden dolayı kendilerini kutladılar.

ZİYARETTEN FOTOĞRAF KARELERİ İÇİN TIKLA

İstanbul'dan Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Başkan Yardmcıları Mehmet Dereli ve Ahmet Özdemir, Ankara'daki vakfı temsilen Arif Çayır, Federasyon Başkanı Adem Can ve Nurettin Doğan, İzmr'den Dernek Başkanı İbrahim Zencirci ve yönetim kurulu üyesi Av. İbrahim Yayla ile Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali'nin bulunduğu ekip Çarşamba günü gerçekleştirdikleri ziyaretle yeni milletvekillerini kutladılar.

idris-huseyin-stklar-resim-04.jpg

İLK ZİYARET İDRİS ŞAHİN'E

Çankırılı stk'ların Meclisteki ilk ziyaretleri Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'le başladı.  Milletvekili Şahin ziyaret sonrası Sözcü18 Haber Merkezine yaptığı açıklamada "Ankara, İstanbul ve İzmir'deki sivil toplum örgütlerinin başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetin ziyareti beni fazlasıyla memnun etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki süreçte karşılıklı görüşmelerimizin daha da yoğunlaşacağı kanaatini taşıyorum" dedi.

Ziyarettte Çankırı'dan gelen Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile Belediye Başkanı İrfan Dinç de bulundu.

İKİNCİ ZİYARET ALİ ERCOŞKUN'A

Mecliste gerçekleşen ikinci ziyaret Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun'la biraraya gelindi. Daha sonra Çankırı'da yaklaşık 5 yıl valilik yapan ve halen CHP Isparta milletvekili olarak Mecliste bulunan Ali Haydar Öner'i ziyaret eden Çankırı heyeti, milletvekili Öner'in yemek davetine de icabet ederek Çankırı üzerine sohbetlerni koyulaştırdılar.

NESRİN ULEMA VE HÜSEYİN FİLİZ'LE GÖRÜŞME

Yemek sonrası Ak Parti İzmir Milletvekili Ecz. Nesrin Ulema ve Ak Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'i de makamlarında ziyaret eden Çankırı'nın gurbetteki stk temsilcileri, CHP İstanbul milletvekili diş hekimi Kadir Gökmen Öğüt'ün bir gün öncesinden İstanbul'a gitmesi nedeniyle kendisiyle görüşemeden TBMM'den ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler