Gürsel Tekin pazartesi günü Çankırıda

Gürsel Tekin pazartesi günü Çankırı'da

CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Volkan Canalioğlu pazartesi günü Çankırı'ya geliyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Volkan Canalioğlu pazartesi günü Çankırı’ya geliyor.

CHP Çankırı İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre pazartesi günü saat 11.00’da basın mensuplarıyla görüşecek olan Tekin ve Canalioğlu daha sonra sırasıyla Yapraklı’ya bağlı Yüklü ve İkizören belde belediye başkanlarını, daha sonra da Kurşunlu’ya bağlı Hacımuslu beldesi belediye başkanı İlhan Tekin’i ziyaret edecekler.

CHP Genel Başkan yardımcılarının ziyaretine Bartın milletvekili ve Çankırı’dan sorumlu Muhammed Rıza Yalçınkaya’nın da katılacağı öğrenildi.

TRANSFER OLABİLİR Mİ?
CHP Genel Başkan yardımcılarının ziyaret programının belli olmasından sonra konuyla ilgili olarak görüştüğümüz İl Başkanı Fikret Tatlıcı “Yüklü, İkizören ve Hacımuslu beldelerinin ziyaret amacı nedir?” şeklindeki sorumuza “Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu seçildikten sonra bu üç belde belediye başkanımız kendilerini partimizin genel merkezlerindeki makamlarında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunmuşlar. Genel Başkan Yardımcılarımızın Çankırı ziyaret programında Genel Başkanımızın isteği doğrultusunda bir nevi ‘iade-i ziyaret’ gerçekleştirilecek.” dedi.

İL BİNASI TADİLAT GÖRDÜ
Öte yandan haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre CHP Çankırı il binası seçim sonrası bakım-onarım tadilatına girdi. Çalışmaların genel başkan yardımcılarının ziyareti öncesi tamamlandığı ve ziyaretin de böylesi bir çalışma sonrasına denk getirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler