Gürültü cinneti: 2 ölü, 1 intihar - İZLE

Gürültü cinneti: 2 ölü, 1 intihar - İZLE

Adana'nın Çukurova ilçesinde yaşanan olay mahalleliyi şaşkına çevirdi.

Adana’da apartman yöneticisi Yahya Kaya, gürültü yaptıklarını öne sürdüğü komşusu Nurcan Özdamar ile olaya müdahale eden ve aynı katta oturan polis memuru Hüseyin Şensoy’u öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Olay, bugün öğle saatlerinde merkez Çukurova İlçesinde meydana geldi. Apartman yöneticisi Yahya Kaya, binanın 9’uncu katında oturan komşusu Nurcan Özdamar’ı evinde gürültü yapıldığı gerekçesiyle uyarmaya gitti.
 
Devlet Su İşleri (DSİ) Adana 6’ncı Bölge Müdürlüğü’nden emekli olan Kaya ile aynı yerden emekli olan Özdamar arasında 'gürültü' yapma nedeniyle tartışma çıktı.
 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 
Tartışmanın alevlenmesi üzerine aynı katta oturan ve izinli olduğu belirtilen Adana Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Şensoy, tartışmaya müdahale ederek tarafları ayırmak istedi.
 
Ancak öfkelenen yönetici Yahya Kaya, üzerinde taşıdığı tabancasını çekerek komşularına ateş ettikten sonra aynı silahla kendi başına ateş etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Nurcan Özdamar, Hüseyin Şensoy ve Yahya Kaya’nın öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
CENAZELER ADLİ TIP'TA
Olayın ardından, cenazeler Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, olay yerinde incelemede bulunup, hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diledi.
 
Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, binayla ilgili önceden husumet bulunduğu yönünde bilgi aldıklarını belirterek, “İlk aldığımız bilgiler, binayla ilgili önceden husumet olduğu, ama detaylı bilgi savcının soruşturmasından sonra belli olacak” dedi.
 
Hayatını kaybeden polis memuru Hüseyin Şensoy'un olay sırasında izinli olduğunu ve evinde bulunduğunu anlatan Gürkan, Şensoy'un cenazesinin düzenlenecek törenin ardından Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine götürüleceğini ifade etti.
 
Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından 3 ceset, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
Bu arada, olayda hayatını kaybedenlerin yakınları apartman önünde sinir krizi geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler