Haberin önüne geçen okuyucu yorumları

Haberin önüne geçen 'okuyucu yorumları'

Sözcü18.com sayfalarında yer alan 'Çankırı gündemi'ne ilişkin bazı haberlere gelen yorumlar, zaman zaman haberin de ötesine geçebiliyor. İşte o yorumlar...

Sözcü18.com sayfalarında yer alan bazı haberlere gelen bazı 'okuyucu yorumları' zaman zaman yapılan haberin de önüne geçecek boyutlara gelebiliyor.

Editoryal masa olarak bundan böyle zaman buldukça sizlerden gelen 'okuyucu yorumları' aracılığı ile bizlere ulaşan önemli iddiaları derleyerek sizlere sunmanın gayretinde olacağız.
 
İşte size geride bıraktığımız hafta içerisinde sayfalarımızda yer alan 'Çankırı' haberlerine gelen o yorumlar:
 
 
Denetim - Ceren Çalışkan / 22 Mart 2013 Cuma 18.14
Bakıyorum da hep ekmek fırınları denetleniyor... Pastahaneleri denetleyeni görmedim... Tatlı yediğimiz zaman midelerimiz altüst oluyor... Parana mı yanarsın yoksa sağlığının bozulduğuna mı...Yetkilileri bu konuda duyarlılığa davet ediyorum bir çankırılı olarak...
 
"Çankırı'da SKANDAL atama" başlıklı habere;
 
başkaları yok mu sanki... - kazım çınar / 20 Mart 2013 Çarşamba 16.14
Gıda Tarım ve Hayvancaılık il müdürlüğü bünyesinde olup da mazisinde açıklanması çok zor olan icraat bırakan öyle kişiler var ki sayın Ali Koç'un atanması basit kalır.
 
"Ilgaz'da sandıksız seçim" başlıklı habere;
 
ılgazlı - zühtü aslan / 22 Mart 2013 Cuma 17.12
10 yıldır ılgaz'da ne kadar başkanlık varsa bir ucundan tutmak isteyen saykal saykal başkanı olduğu esnaf kefalet kooperatifi seçimlerini üye olan olmayan cıddalak'tan ahraz ergün'e ve 67 dengili üye varken 150 ye yakın dengiliye parmak kaldırtarak mersedesten porşe almaya yetki almışsa helal olsun saykal. yazıklar olsun ılgaz.
 
 
o işte - memleket sevdalısı / 17 Mart 2013 Pazar 18.06
Başkan Dinç'in yaptığı yatırımlar, memleketin kaynaklarını israfı kendi dönemini bile tamamlayamıyor... Çay kenarına yapılan kaldırımlar sökülüyor... Kısa zamanda gitti 3 milyon tl... Hesap ver, cevap ver sayın başkan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler