Haburda yapılan yanlış devam ediyor

"Habur'da yapılan yanlış devam ediyor"

CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya Çerkeş'te incelemelerde bulundular.

CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt bir dizi inceleme ve çalışmalarda bulunmak üzere dün Çerkeş İlçesine geldi. Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Fikret Tatlıcı ile birlikte Çerkeş ilçesini gezen milletvekilleri vatandaşlarla sohbet etti.

Çerkeş ilçesini ziyaret eden CHP milletvekilleri M. Rıza Yalçınkaya ve Kadir Gökmen Öğüt’ün ilçe ziyareti esnasında gündeme damga vuran konu ise Hakkari’de yapılan hain saldırı ve 24 askerimizin şehit edilmesi oldu.

İlçe ziyareti esnasında her iki milletvekili de yaşanan hain saldırıyı kınarken, “Ateş düştüğü yeri yakıyor. Yine analar ağlıyor” dediler.

“Yaşanan olaylar mutluğumuza gölge düşürdü” diyen Yalçınkaya, “Bir önceki gün Bitlis’de bugün ise Hakkari’de hain saldırı oldu. İçimiz kan ağlıyor, ülke yangın yerine döndü.. İktidar üzerine düşen görevi yerine getiremiyor. Siyasi iktidar terör konusunda kararlığını göstermeli ve üzerine gitmelidir. 9 yıldır iktidarda olan bu hükümet mutlaka kararlı adımlar atmalı. Eğer hükümet bin bu işi yapamıyorum ve destek istiyorum diyorsa tüm siyasi partiler ve STK’larla işbirliği yapmalı. Biz CHP olarak samimiyetle söylüyorum her adımın arkasındayız ve destekleriz.. Ülke tam bir yangın yerine dönüştü ve bu yangını söndürmek siyasi iktidarın görevidir. Hükümet en büyük yanlışı Habur’da yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Açılım açılım dediler işte gelinen nokta gözler önünde.

Şehitler üzerinden kesinlikle siyaset yapmak istemiyoruz ama iki günde otuzdan fazla vatan evladını şehit verdik, anaların yürekleri şuan kan ağlıyor. Bu ülkede birileri yanlış yapıyor ve bu yanlışlıktan mutlaka kurtulmak lazım” dedi.

kadir-gokmen-cerkes-resim-04.jpg

PAZARDA ALIŞVERİŞ YAPTILAR

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve Bartın Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Rıza Yalçınkaya Çankırı CHP yönetimiyle birlikte Çerkeş ilçesini gezdi. Çerkeş Hayvan Pazarına giderek hayvan yetiştiricilerinin sorunlarını dinleyerek, bol bol sohbet ettiler. Daha sonra halk pazarına giderek pazarcılarla bir araya gelen vekiller tezgah arkasına geçerek satış yaptı. Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya pazarda yeni ev sahibi olmuş bir teyzeye ev hediyesi olarak halı aldı. Pazarı gezerken bir halk ozanına rastlayan vekiller halk ozanının şarkılarını dinlediler. Akabinde pazardan 3 adet kavun satın alarak ayrıldılar.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler