Hacı İrfan Dinç'ten milletvekili Şahin'e rest! İZLE

Hacı İrfan Dinç'ten milletvekili Şahin'e rest! İZLE

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, cumartesi günü Orta'da yaşanan olayları değerlendirdi ve bölge milletvekili İdris Şahin'e resti çekti...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, cumartesi günü AKP Orta İlçe kongresinde yaşanılanları değerlendirdi ve bölge milletvekili İdris Şahin'e resti çekti...

Belediye Başkanı İrfan Dinç, bugün belediye binasında düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, cumartesi günü AKP Orta ilçe kongresinde yaşanılan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. cankiribulteni.com'da yer alan Başkan Dinç'in açıklamaları şöyle:

"ÇIKAN OLAYLARLA KESİNLİKLE İLGİM YOK"
"Orta Belediye Başkanının  daveti üzerine Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar ve meclis üyesi Hüseyin Boz ile birlikte kongreye katıldığını anlatan Başkan Dinç, kongre sonrasında bazı sıkıntıların yaşandığını ve orada meydana gelen olaylarla kesinlikle bir alakasının olmadığını söyledi.

"Orta'ya İrfan Dinç adam getirmiş diyorlar" diyen Başkan Dinç, "Böyle bir şey yok. Davet üzerine oraya biz üç kişi gittik. Fakat bazı internet sitelerinde şahsıma karşı bir saldırı var. Onları kınıyorum. Orada kesinlikle önceden örgütlenmiş bir durum var. İrfan Dinç adam getirmiş diyorlar. Benim adamla ne işim olur" dedi.

30 yıldır Çankırı'da siyasetin içinde olduğunu ve siyasetin her kademesinde yer aldığını da aktaran Başkan Dinç, "Ben asla temsil ettiğim çizginin dışına çıkmadım, hiç bir çizgiye de sapmadan işimi layıkıyla yapmanın gayreti içinde oldum. Bana her şey olsun fakat temsil ettiğim siyasete asla bir şey olmasın anlayışı ile çalıştım" dedi.

Başkan Dinç, sürekli iftiralara maruz kaldığını da belirterek, "Benim yaptığım hizmetleri gölgelemeye çalışanların bir çoğu siyaset sahnesinden silindi fakat biz dimdik ayaktayız" dedi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN'E RESTİ ÇEKTİ VE...
Açık cezaevi konusuna da değinen Başkan Dinç, "O konu hakkında biz eski Adalet Bakanımız Sadullah Ergin ile görüşmüş ve çalışmalara başlamıştık. Mevcut cezaevinin yanında hazineye ait 50 dönümlük bir arazi üzeri ile ilgili bilgi vermiştik. Fakat sonradan bu açık cezaevinin Orta ilçesine yapılması dile getirilmiş bir milletvekili tarafından. Mesafe alınmış bir projenin başka bir yere taşınmasına İrfan Dinç kesinlikle müsaade etmeyecektir" dedi.

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI İÇİN SUSKUN KALDI
Haziran 2015'de yapılacak genel seçimde milletvekilliği aday adaylığı sorusuna sadece “Zamana bırakıyoruz” diyen Başkan Dinç “10 yıl önce Çankırı köydü arkadaşlar, soluduğumuz hava içtiğimiz su birer zehirdi. Biz havayı suyu temizledik, ama bazı fitneci ruhları hala temizleyemedik. Benim yetiştiğim siyaset kültüründe fitne yoktur. Benim siyaset kültürümde kendinden verme vardır, gece gündüz çalışmak vardır, memleket sevdası vardır, öğrencilik yıllarımda öğrenci harçlığımla partime hizmet ediyordum.” dedi. 

BASIN TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER

YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ OLARAK AK PARTİ İL BAŞKANI
SALİM ÇİVİTCİOĞLU NE DEMİŞTİ - TIKLA

GÖZLER MİLLETVEKİLİ İDRİS ŞAHİN'E ÇEVRİLDİ
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yukarıdaki açıklamaları sonrası gözler milletvekili İdris Şahin'e çevrilmiş durumda. Bakalım milletvekili Şahin, Başkan Dinç'in restini görebilecek mi?

Şimdilik söyleyebileceğimiz; AKP Çankırı'da Haziran 2015'e gidilen süreçte sular giderek ısınıyor...

BAŞKAN HACI İRFAN DİNÇ SÖZCÜ18'E VE
GENEL YAYIN YÖNETMENİ VEDAT BEKİ'YE DE SAYDIRMIŞ!
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç bugün düzenlediği basın toplantısının önemli bir bölümünde isim vermeden ancak çok açık olarak belli olduğu şekilde Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki hakkında da hakarete varan açıklamalarda bulunmuş...

Başkan Dinç'in kişisel hakarete varan çirkin ve bir o kadar edep dışı açıklamaları ile ilgili hukuksal hakkımızı saklı tutarak gereken yazılı açıklamayı ilerleyen saatlerde yapacağımızı bildiririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler