Hacıosmanoğlu: Seni gömecek yer bulamam

Hacıosmanoğlu: Seni gömecek yer bulamam

Trabzonspor Başkanı'ndan tüyler ürperten sözler

Kulüpler Birliği başkanlık seçimi olaylı geçti. Fenerbahçe’nin vekaletini kabul ettiği için Mamur’a Hacıosmanoğlu tepki gösterdi. Mamur, “Sen Trabzonluysan, ben de Kayseriliyim” dedi. Hacıosmanoğlu ise “Seni Türkiye’de gömecek yer bulamam” karşılığını verdi 
 
Yeni başkanı seçmek için dün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısında yaşanan gerginlikler tavan yaptı. Ankara’da yapılan toplantıya; Fenerbahçe haricinde 17 Süper Lig kulübünün başkanı ya da yetkilileri katıldı. Sarı-Lacivertli kulüp adına kimsenin toplantıya gelmemesi ve Kayseri Başkanı Recep Mamur’a vekalet verilmesi ise Trazonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu çileden çıkarttı. Sinirlerine hakim olamayan Hacıosmanoğlu, “Biz buraya geliyoruz. Başkan seçilecek, gündemdeki konular tartışılacak ama Fenerbahçe Başkanı neden buraya gelmiyor. Aziz Yıldırım da buraya gelecek” şeklinde bağırdı. 
 
RECEP MAMUR: ADAM KERE ADAMIM
Kayseri Başkanı Recep Mamur da yerinden kalkarak Hacıosmanoğlu’na yönelik, “Sen Trabzonluysan, ben de Kayseriliyim. Adam kere adamım” dedi. Bunun üzerine Hacıosmanoğlu, “Sen şov yapıyorsun, Hacıosmanoğlu’na mı hakaret ediyorsun? Seni Türkiye’de gömecek yer bulamam” şeklinde çok ağır ifadeler kullandı. Bu olayın akabinde G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl, Konya Başkanı Ahmet Şan ve Kayseri Başkanı Recep Mamur toplantı salonunu terketti. Yaşananların ardından gözler Kulüpler Birliği’nin kurucusu ve onursal başkanı olan G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’a çevrildi. Cavcav, baskılara dayanamadı ve 17 kulübün oyuyla yeni başkan seçildi. Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ve Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ise başkan yardımcıları oldu.
 
CAVCAV: YENİDEN YAPILANMA ŞART 
Cavcav, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, seçim sırasında münakaşalar yaşandığını doğrulayarak “Bu durum Kulüpler Birliği Vakfı olarak bize yakışmadı. Arkadaşlarımızın 1 yıl süreyle ısrarla beni önermeleri üzerine birlik ve beraberliği bozmamak için tekliflerini kabul ettim” dedi. Vakfın yeniden yapılanması gerektiğini vurgulayan Cavcav, “Avrupa’da olduğu gibi Kulüpler Birliği’nin neler yapabileceğini göstereceğiz. Türk futbolunun geleceği için hareket edeceğiz” diye konuştu. İlhan Cavcav, genel kurula Fenerbahçe’den kimsenin katılmadığını vurgulayarak, “Genel Sekreter tarafından Kayserispor’a verilmiş bir vekalet var, ancak bu vekalet için ortada yönetim kurulu kararı yok. Bu bakımdan Fenerbahçe’nin vekaleti kabul edilmedi” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler