Hadise: Sivaslı Çerkes kızıyım

Hadise: Sivaslı Çerkes kızıyım

Hadise'den özel yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalar...

Magazin basınında attığı her adım olay olan ünlü şarkıcı Hadise, Taraf gazetesinden Sümeyra Tansel'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hadise deyince aklımıza Belçika gelse de o kendini "Sivaslı bir Çerkes kızı" olarak tanımlıyor. Egolu insanlardan nefret ediyor, hayatının aşkını bir gün mutlaka bulacağına inanıyor.

İşte Hadise ile yapılan o röportaj;
 
Yeni single için "Hiç denemediğim bir tarz biraz da karamsar" demişsiniz...
Farklı bir şey yapmak istedim sürekli benden beklenilen şeyler yapmak isteniyorum. İnsanları şoke etmeyi seviyorum. Böyle bir şarkıyı eminim fanlarım beklemiyordu. Ters köşe yapmak istedim. Daha çok "Hadise şarkıları" vardı elimizde ama biz Visal'i seçtik.
 
SORU İŞARETLERİ YARATMAM GEREKİYOR
"Hadise şarkısı" nasıl olur?
Daha deli dolu eğlenceli bir şarkılar. Ama o tabuyu kendi elimle kırmak istedim.
 
Visal çok fazla kişinin bilmediği Osmanlıca bir kelime...
Evet, o yüzden de ilgi çekti. Visal deyince "Hadise visal ne demek" diyorlardı. İnsanlarda soru işaretleri yaratman gerekiyor bazen, insanlara düşünmeleri için malzeme vermek lazım ki konuşsunlar, yorum yapsınlar, beğensinler, beğenmesinler.
 
VİSAL NE ANLAMA GELİYOR?
Siz biliyor muydunuz Visal'in ne anlama geldiğini?
Hayır bilmiyordum. Çoğu insan da bilmiyordu. Ama Visal'in anlamı çok güzel sevgiliye kavuşmak demek. Kelime de çok güzel bir kelime bence.
Şarkıda "Her nefis aşkı tadacaktır" diyorsunuz.
 
Herkesin aşkı yaşayacağına inanıyor musunuz?
Bence yaşayacak kesinlikle. Herkes yaşayacak. Hayat bu herkes doğru kişiyi bulup o kişiyle yoluna devam ediyor. Ben buna inanıyorum.
 
Sizin karşınıza daha çıkmadı mı?
Şu an çıkmadı hayır. Ben de tadacağım. (Gülüyor)
 
EGOLU İNSANLARI HAYATIMDAN SİLİYORUM
Yine şarkıda "Ben sana, sen gölgene hayran" sözleri var. Karşınıza gölgesine hayran biri çıktı mı bu zamana kadar?
Egolu insanlar çıktı. Ne yapıyorsunuz egolu insanlarla karşılaşınca? Hayatımdan siliyorum. Çünkü ben egolu insanlarla anlaşamam. Özel hayatımda da profesyonel hayatımda da böyle. Bu çok önemli çünkü bende ego yok. Ben de herkes gibi görüyorum kendimi.
 
SİVASLI BİR ÇERKES KIZIYIM
Çerkes kızısınız, Çerkesler sıkı gelenekleriyle bilinir. Sizin ailede de var mı böyle gelenekler?
Tabii var. Bir büyüğümüz sofradan kalkmadan biz kalkmayız. Ben annemin yanında bacak bacak üstüne atmam. Annem eskiden amcalarımın yanında konuşamazmış. Babamla ayrıldıktan sonra zar zor konuşmaya başlamış.
 
ENTEL HADİSE
Kitaplarla aranız nasıl, neler okursunuz?
Okumak gerçekten insanı büyütüyor. Bir dönem Twillight'in kitapları vardı hepsini okudum. Çok eğlenceli ama tatmin olmuyorum çünkü filmi daha güçlü geliyor bana. Gerçek hikayeleri seviyorum. Hayat üzerine yazılan felsefik hikayeleri de seviyorum. Şu an Poulo Coelho'nun Işığın Savaşçısı diye bir kitabı var onu okuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler