Haftalar sonra ilk puanımızı aldık: 2-2

Haftalar sonra ilk puanımızı aldık: 2-2

Bugün Bozüyük stadında oynanan Bozüyükspor - Çankırı

Belediyespor karşılaşmasında atılan karşılıklı gollerle takımlar 1'er puana razı oldu.

3 haftadır puan yüzü görmeyen Çankırı Belediyespor ise 2-2'lik skorla az da olsa moral buldu.

Karşılaşmanın golleri, 31. dakikada ev sahibi takımın başarılı futbolcusu Kemal Hastürk'ün ayağından geldi. Daha önce çalışılmış bir frikik vuruşu ile ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Golden 10 dakika sonra, yani 41. dakikada Furkan Aydın, ceza sahası içerisinde yapılan kısa paslarla topla buluştu ve eşitliği sağlayan golümüzü attı. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

İKİNCİ YARI
İkinci yarının hemen başında 49. dakikada Gürkan İzmirlioğlu'nun ayağından kazandığımız golle 2-1 öne geçtik. Ancak ev sahibi Bozüyükspor maçın 73. dakikasında ceza sahamız içerisinde yaşanan karambolde topla buluşan Ömer Şengöz'ün ayağından kazandığı gol ile eşitliği sağladı ve maçta başka gol olmayınca 90. dakikalık mücadele 2-2 sonuçlandı.

Hakemler: Eser Teyfik Saygılı **, Ümit Ramazan Konanç **, Hulusi Bakırşan **

Bozüyükspor: Emrehan **, Arda **, Faruk **, Özkan **, Kemal ***, Arif * (Dk. 20 Zeynel *), Hüseyin **, Ömer ***, Bekir ** (Dk. 55 Ramazan *), Salim **, Amet Turan ** (Dk. 56 İlhan *)

Çankırı Belediyespor: Selahattin **, Samet **, Tolga xx, Taylan **, Celal **, Emre ** (Dk. 83 Recep ?), Uğur **, Ali **, Furkan ***, Gürkan *** (Dk. 74 Kemal *), Aykut * (Dk. 46 Rıdvan *)

Goller: Dk. 31 Kemal, Dk. 73 Ömer (Bozüyükspor), Dk. 41 Furkan, Dk. 49 Gürkan (Çankırı Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 18 Ahmet Turan, Dk. 86 Zeynel (Bozüyükspor), Dk. 36 Emre, Dk. 56 Furkan, Dk. 83 Ali, Dk. 88 Recep (Çankırı Belediyespor)

MAÇIN KRİTİĞİ
Maçın 18 kişilik kadrosuna baktığımızda, başta defansın ve takımın önemli bir ismi olan kaptan Metin olmak üzere, orta sahada Eşref ile kanat oyuncusu Lokman'dan yoksun olan mavi - beyazlılar, bugün sergilemiş oldukları futbol ile dirençli bir takım olduklarını ortaya koymuş oldular. 

Maç sonrası ilk değerlendirmeyi ise Sportif Direktör Atilla Gerin yaptı ve "Bugünkü 90 dakikalık mücadeleden galip de çıkabilirdik. Alınan 2-2'lik skor, takım üzerindeki moralsizliğin önemli ölçüde ortadan kalkmasını sağlayacak diye düşünüyorum." dedi.

Grubumuzda dün oynanan maçta
Göztepe: 3 - Adıyamanspor: 1
Bugün oynanan maçlarda alınan skorlar:
Alanyaspor: 0 - Körfezspor: 0
Beypazarı Şekerspor: 0 - Mardinspor: 0
İskenderun D.Ç.: 8 - Gebzespor: 1
Sarıyer: 2 - Bugsaşspor: 1
Turgutluspor: 2 - Bandırmaspor: 0
Yeni Malatyaspor: 1 - Çorumspor: 0
A. Sebatspor: 0 - Hacettepe: 0

Bu skorlardan sonra lider Bandırmaspor, sezonun ilk yenilgisini Turgutluspor karşısında alarak namağlup ünvanını yitirdi. Grubun en farklı galibiyetini ise Gebzespor karşısında 8 gol atan İskenderun D.Ç. gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler