Haftanın garip ve düşündürücü olayları

Haftanın garip ve "düşündürücü" olayları

Haftanın garip polisiye olaylarını sizler için derledik.

Çankırı Emniyet Müdürlüğü "basın bültenlerine" hafta boyunca yansıyan ve "editörün seçtiği garip olaylar" skalasından çıkan kısa haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

İŞYERİNDEKİ TACİZ,
NEREDEYSE CAN ALIYORDU!

Olayın kahramanı Seyhan K. (27). Olay; evli olan Seyhan K.’nın aynı işyerinde çalıştığı bir erkek arkadaşının “senden hoşlanıyorum” ifadesiyle başlıyor. Seyhan K. yaşadığı bu durumu eşiyle paylaşıyor. Eşi bu duruma feveran ediyor. Tartışma büyüyünce Seyhan K. eşine “Bana inanmıyorsan gel işyerindeki arkadaşlarımla konuş” demesine karşın evde yaşanan olaylar büyüyor! Bunun üzerine Seyhan K. 24 Haziran Perşembe günü saat 10.30 sularında Abdulhalik Renda Mahallesi Ahmet Bukan köprüsü üzerine çıkarak kendisini aşağıya atacağını haykırıyor. Olaya müdahale eden polis, Seyhan K.’nın heyecanlanmasına ve olay yerinde bayılarak düşmesi sonucu olay “şimdilik” kaydıyla kazasız atlatılıyor.

Öyle anlaşılıyor ki, aramızda bazıları “doğruyu işitmekten” mutlu olmuyor!

SAHTE 500 EURO İLE 10 ÇİFT AYAKKABI ALMAYA KALKIŞTI!
Olayımızın kahramanı 39 yaşındaki N.G. 24 Haziran Perşembe günü saat 21.00 sularında Çankırı Merkezde bir ayakkabıcı dükkanına giriyor. Mağazada beğendiği 8-10 çift ayakkabıyı raflardan indirtiyor. Sıra, aldığı ayakkabıların parasını ödemeye gelince, cebinden çıkardığı 500 Euro’yu işyeri sahibine uzatıyor. Dükkan sahibi “Bu miktarda bir Euro’yu bozamam” (!) deyince işyerinde biraz daha oyalandıktan sonra olay yerini terk ediyor. Durumdan şüphelenen işyeri sahibi, polisi arayarak yaşadığı durumu anlatıyor. Şüpheli N.G. polisin kısa süreli takibi sonucu Belediye binası önünde yakalanıyor. Yapılan kimlik sorgulamasında N.G.’nin daha önceden de sahtecilik suçuna karıştığı tespit ediliyor ve üzerinde bulunan 500 Euro’ya da “sahte olduğu düşünülerek” el konuluyor!

Ya 500 Euro sahte değilse!

YENİ BACANAĞA TAHAMMÜLSÜZLÜK!
Olayımız 23 Haziran 2010 Çarşamba günü, sabahın 07.30 sularında meydana geliyor. Mağdurumuz İ.E. ve 26 yaşında. Evlenme amacıyla bir kız kaçırıyor! Bunun üzerine kaçırdığı kızın eniştesi S.A. devreye giriyor ve yapılan telefon görüşmeleri sonucunda olay günü Büyük Otel yanında buluşma gerçekleşiyor. Damat adayı İ.E. “nikah sonrası” bacanak olacağı S.A’dan tehdit ve hakaretlerle birlikte güzel bir dayak yiyor ve hastaneye kaldırılıyor.

Tut ki, uzlaşma sağlandı ve nikah gerçekleşti! “Dayakçı bacanak” nasıl bakacaksın “taze” bacanağının yüzüne!

MİSAFİRLİĞE GİT, BULA BULA TİNER İÇ!
Sizlere aktaracağımız son olay tam anlamıyla evlere şenlik! Olayımızın kahramanı henüz 1 yaşında! Adı M.Z.Ç.

Olayın şüphelisi ise (büyük bir ihtimalle annesi) S.Ç. Hem de 32 yaşında. 21 Haziran 2010 Pazartesi günü saat 20.00 sularında anne ile kucağındaki çocuğu misafirliğe gidiyorlar. Ve misafirliğe gidilen evde boya – badana yapıldığı görülüyor. Ve anne misafirliğe gittiği evde bulunan “tiner”den içmesi sonucu 1 yaşındaki M.Z.Ç. rahatsızlanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Tabii ki hayati tehlike taşıyan bir durumda.

Yorum yok!
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler