Haftasonları Baylramören semaları cıvıl cıvıl

Haftasonları Baylramören semaları cıvıl cıvıl

Yamaç paraşüt sporunda son yılların parlayan bölgesi

Bayramören haftasonu misafirlerini ağırlayacak.

Bu yıl Bayramören’de düzenlenen Dünya ve Türkiye Yamaç Paraşüt Şampiyonasının ön ayağı müsabakalarında genel klasmanda Romen pilot Daniel Alex’in arkasından ikinci olan Yurdaer Atike haftasonu Bayramören’de uçacak.

Beraberinde bayanlarda geçtiğimiz günlerde yaptığı rekor uçuş denemesiyle Türkiye Şampiyonluğu ünvanını ele geçiren Ayşe Bayrak ile birlikte Bayramören’e gelecek olan başarılı sporcu rekor uçuşu denemelerinde bulunacak.

 

 

 

 

 

YİĞİT YILDIRIM DA BAYRAMÖREN’DE
Öte yandan yine ülkemizin sayılı eğitimci-pilotlarından Yiğit Yıldırım da 10-12 öğrencisi ile birlikte hafta sonunu Bayramören’de değerlendirecekler arasında.

Yurtiçi ve yurtdışında da ülkemizi başarıyla temsil eden pilotlar arasında ön sıralarda yer alan Yiğit Yıldırım’ın bu spora yeni başlayan öğrencileriyle birlikte Bayramören’de deneme uçuşları yapması bölge için hayli sevindirici.

Gelişen olaylar öyle gösteriyor ki, Bayramören gerek profesyonel pilotlar için tercih edilen bir bölge özelliğinin ötesinde, her kademedeki pilotların eğitimi için de uygun bir bölge olma özelliğiyle gündemdeki yerini alıyor.

2011 yılında yapılacak olan Dünya Şampiyonası için seçilen 6 noktadan biri olan Bayramören, yamaç paraşütü sporunda yükselen trendini giderek artırdığını görmek hem Çankırı için hem de ülkemiz için sevindirici bir durum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler