Haftaya imzasını atan takım: Çankırıspor

Haftaya imzasını atan takım: Çankırıspor

Spor camiasının tüm gazetelerinde Çankırıspor "Haftanın Takımı" olarak yeraldı.

Fethiyespor deplasmanında elde edilen 4-3'lük galibiyet, Çankırıspor'u ulusal medyanın spor sayfalarında baş köşeye taşıdı.

Fanatik, Fotogol ve Fotomaç gazetelerinin spor sayfalarında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta "Haftanın değerlendirmesi" köşesinde Çankırıspor "Haftanın Takımı", Hakan Yılmaz "Haftanın Teknik Direktörü", Ali Yakup "Haftanın Futbolcusu" seçilirken, Volkan ve Ali Yakup "Haftanın onbirinde", yerlerini aldılar.

Deplasmanda Ali Yakup (2), Can Polat ve Yahya Alpaslan'ın golleriyle güçlü rakibi Fethiyespor'u 4-3 yenen Çankırıspor'un bu başarısı ulusal medyanın önde gelen spor gazetelerinde tartışmasız olarak "Haftanın Takımı" seçilmesi Çankırıspor camiasında büyük sevinç yarattı. Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Futbolcularımızla, teknik kadromuzla ne kadar öğünsek azdır. En zor günlerde onlara olan inancım neyse bugün de aynı. Çankırıspor'u ve Çankırı'yı sportif anlamda layık olduğu yerlere taşımanın gayretinden bir an bile uzaklaşmadık" derken hafta sonunda oynanacak olan Beypazarı Şekerspor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğuna işaret etti.

YILMAZ'IN KAFASI FENA KARIŞMIŞ!

Fanatik gazetesi tarafından "Haftanın Teknik Direktörü" seçilen Hakan Yılmaz'ın bu gazetede yeralan demeci ise bizlere "Hoca'nın kafası fena karışmış" cümlesini kurdurdu!

Hakan Yılmaz yaptığı açıklamada "Fethiyespor maçı kendi içsel değerlendirmemizde mutlaka önemli bir galibiyet ama sonuçta bir lig karşılaşması. Şampiyonluğa oynayan takımlardan birini yenmemiz değerli. İyi takımlara karşı futbolcunun iyi motive olma özelliği herkes için geçerli. Bizim takım için de bu geçerliydi. Aslında bu haftaki Adıyamanspor maçı Fethiyespor karşılaşmasından daha da önemli. Bu maçta aynı disiplini, aynı mücadeleyi ortaya koyduğumuzda iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum." derken, pazar günü yapılacak olan karşılaşmanın aslında Beypazarı Şekerspor ile olacağını gözden kaçırmış!

HAFTANIN OYUNCUSU: ALİ YAKUP

Fethiyespor karşısında alınan galibiyetin önemli mimarlarından birisi de hiç şüphesiz Çankırı'nın evladı Ali Yakup'du. Genç oyuncu, takımın bir diğer golcüsü ve sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan Ozan'ın yokluğunu aratmadı ve alınan galibiyette önemli rol oynadı. Ali Yakup'un sergilediği başarılı performansla takımın değişmez isimlerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

GRUPTA GOL KRALLIĞINDA YAHYA İKİNCİ SIRADA

Öte yandan Kırmızı Grup'ta gol krallığı yarışında Kızılcahamamspor A.Ş futbolcusu Üstün 19 golle ilk sırayı uzun süredir kimseye kaptırmıyor. Yarışta ikinci sırada ise 10 gol ile Çankırıspor'un başarılı golcülerinden Yahya bulunmakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler