Hakan Çalhanoğlu: Vurulmakla tehdit edildik

Hakan Çalhanoğlu: Vurulmakla tehdit edildik

Ha­kan Çal­ha­noğ­lu, si­lah skan­da­lı­nı an­lat­tı. “Olay, Gök­han Tö­re ile Ömer’in ar­ka­da­şı ara­sın­day­dı. Tö­re, bir adam­la oda­mı­za gel­di. Si­la­hı o ki­şi çek­ti, bi­zi vur­mak­la teh­dit et­ti. Yan­lış za­man­da yan­lış yer­dey­dik” de­di.

Türkiye’nin Çek Cum­hu­ri­ye­ti ve Le­ton­ya maçları ön­ce­sin­de or­ta­ya çı­kan ve Gök­han Tö­re, Ömer Top­rak ile Ha­kan Çal­ha­noğ­lu ara­sın­da geçen si­lah çek­me ola­yı­na Ha­kan Çal­ha­noğ­lu açık­lık ge­tir­di.

'O AN PANİĞE KAPILDIM'
Geçen yılki Hollanda maçı öncesi yaşanan olayla ilgili Al­man kanalı ZDF’ye ko­nu­şan Ha­kan, “Olay, Ömer’in ar­ka­da­şı ile Gök­han Tö­re’nin eski kız ar­ka­da­şı ara­sın­day­dı. Biz yanlış zamanda yanlış yerdeydik. Ga­li­ba Ömer’in ar­ka­da­şı Gök­han’ın es­ki kız ar­ka­da­şı­nı ra­hat­sız et­miş. Otel­dey­dik, gece kulübünde değildik. Ömer’in ar­ka­da­şı da bi­zim­ley­di. Gök­han, ya­nın­da bir adam­la odamıza gelip ka­pı­yı çal­dı. Ön­ce açmadık. Gidip yine gel­di­ler. Ka­pı­ya git­tim, pa­ni­ğe ka­pıl­dım. So­nun­da ka­pı­yı aç­tım. Gökhan he­men içe­ri dal­dı ve di­ğer ço­cu­ğun ya­nı­na git­ti. Ar­ka­dan bi­ri­ da­ha gel­di. Hi­kâye ora­da baş­la­dı” de­di.

Gök­han Tö­re’nin ya­nın­da­ki ada­mın, ce­ke­ti­nin ce­bin­den bir ta­ban­ca çı­kar­dı­ğı­nı be­lir­ten Ha­kan söz­le­ri­ni şöy­le sür­dür­dü: “Ömer’in üze­ri­ne yürü­dü ve ‘Yat ora­ya yok­sa se­ni vu­ru­rum’ de­di. Bu­ra­da as­lın­da bi­zi sin­di­rip Gök­han’ın me­se­le­yi hal­let­me­si­ni amaç­lı­yor­du. On­lar yumruklaştılar ama si­lah­lı adam bir şey yap­ma­dı. Ben di­ğer kö­şe­deydim. Ba­na da ‘Sa­kın ye­rin­den kı­pır­da­ma yok­sa vu­ru­rum se­ni’ de­di. Sonun­da olay bit­ti. Ömer’in ar­ka­da­şı kan­lar için­de kal­dı.”

'GERÇEKTEN SAKATTIM'
Bu olay ne­de­niy­le, mil­li maç kad­ro­su­na sa­kat­lı­ğı­nı ba­ha­ne ede­rek git­me­di­ği yö­nün­de­ki id­di­alar için­se, “Ger­çek­ten sa­kat­tım ve Tö­re ile bir alaka­sı yok­tu bu­nun. Bun­dan do­la­yı tek­nik di­rek­tö­rü­müz­le bir ara­ya ge­le­rek bu du­ru­mu ona an­lat­ma­yı di­li­yo­rum. Ka­sım ayın­da­ki Ka­za­kis­tan ma­çın­da oy­na­yıp oy­na­ma­ya­ca­ğı­ma Fatih Terim ile ko­nuş­tuk­tan son­ra ka­rar ve­re­ce­ğim” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. (BUGÜN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler