Hakan Çalhanoğlu yıldızlaştı

Hakan Çalhanoğlu yıldızlaştı

Şampiyonlar Ligi'nde sahasında BATE Borisov'u konuk eden Bayer Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu'nun yıldızlaştığı maçta rakibini farklı yendi.

Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk hafta maçında evinde BATE Borisov ile karşılaşan Bayer Leverkusen, rakibini 4-1 yenerken, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu 2 golle yıldızlaştı. İlk yarıda rakibinin sert savunmasını aşmakta zorlanan ev sahibi ekip, Hakan Çalhanoğlu’nun sahne alması ile farka koştu.

Maça çok iyi başlayan Bayer Leverkusen, 4. dakikada Admir Mehmedi ile öne geçti. Bu gole 13. dakikada Nemanja Milunovic ile cevap veren BATE Borisov, ilk yarının kalan dakikalarında iyi kapanınca Bayer Leverkusen öne geçecek golü bulamadı.

İkinci yarıda sahneye çıkan Hakan Çalhanoğlu, 47. dakikada takımını öne geçiren golü ağlara bıraktı. Bu golden sonra dağılan BATE Borisov, Bayer Leverkusen forması ile çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında golle tanışan Chicharito 58. dakikada farkı ikiye çıkardı. Maça son noktayı 75. dakikada Hakan Çalhanoğlu koydu.

Bu sonuçla grup maçlarına iyi bir başlangıç yapan Bayer Leverkusen, Roma ile Barcelona’nın berabere kalması ile liderlik koltuğuna oturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler