Hakan Şükür: O para kira ödemesi

Hakan Şükür: O para kira ödemesi

Hakan Şükür savcılık tarafından incelemeye alınan Koza İpek Holding'e yaptığı 12 bin TL'lik ödemenin Ankara'da oturduğu evin bir yıllık kira ödemesi olduğunu söyledi.

Koza- İpek Holding’e yapılan operasyon kapsamında savcılık Hakan Şükür’ün holdingde bir kişiye yaptığı 12 bin TL’lik ödemeyi neden ve hangi amaçla yaptığını inceleme altına aldı. 24. Dönem milletvekili ve eski futbolcu Şükür ise Twitter'dan yaptığı açıklamada bu ödemenin oturduğu evin kirası olduğunu belirtti.

Milletvekili olarak göreve başladığı 1 Eylül 2011’den beri Ankara’da Akın İpek’e ait olan bir evde oturduğunu belirten Şükür, “Ben Ankara’da Akın Bey’in evinde oturuyorum. Kendisi aile dostumuz olduğu için ‘bedel ödemeden kalın’ demişti. Fakat biz her şeyin bedelini ödemek isteriz” diye konuştu. Şükür Ankara’ya gittiği zaman söz konusu evde kaldığını da ifade etti. 

'MİLLETİN HABER ALMA HAKKININ OLMASI GEREKİR'
Medya grubuna yapılan operasyonla ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Şükür, “Ülkemizin değerlendirmesinin 3. Dünya ülkeleri sınıfına girdiği düşünülürse ülkeye verilen zararın daha fazla olmasını istemem. Milletin haber alma hakkının olması gerekir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler