Hakan Şükür sosyal medyayı salladı

Hakan Şükür sosyal medyayı salladı

AK Parti milletvekili Şükür, yazılı açıklama ile partisinden istifa etti. Ve sonrasında...

AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, yazılı bir açıklama ile AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Şükür’ün istifası bir anda en çok konuşulan konular arasına girdi. 
 
İşte istifanın ardından ilk yorumlar…
 
TAYFUN TALIPOĞLU: Hakan Şükür'ü kutluyorum. AKP'den istifa ettiği için değil, "ne şiş yansın ne kebap" diyerek kıvırmadığı ve inandığı gibi hareket ettiği için.
 
CÜNEYT ÖZDEMİR: Hakan Şükür'ün istifası kadar istifa mektubu da konuşulur. Ak Parti’ye veda mektubu, cemaate bağlılık manifestosu yazmış. KCK iddiası ilginç! 
 
Hakan Şükür'ün istifa mektubunda 'cemaate KCK benzetmesi yapıldı' diyor. Bu cemaate yönelik olası operasyon algısını da içeriden doğruluyor!
 
ORAY EGİN: Hakan Şükür safını nikah şahidi Hocaefendi'den yana seçti ve AKP'den istifa etti. Bir de kendini önemseyip tavır falan koymuş ya pöf.
 
BÜLENT PEKER: Hakan Şükür de bu gece safını belli etti sayın seyirciler. Oyuncular şaşkınca birbirine bakıyor. Taraftar çıldırmış durumda.
 
PINAR YURTSEVER: O değil de, Hakan Şükür'ün milletvekili seçildikten sonraki ilk adam akıllı icraatı istifası oldu.
 
AHMET ŞIK: Hakan Şükür AKP'den jübile yaparak mı ayrılmış oldu yoksa siyasetin ortasına yerleşen Cemaat'in destekleyeceği X partiye transfer mi oldu?
 
SERKAN GENÇ: Hakan ükür istifasında, dersane kapanmaları için, "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" demiş.. 11 yılda tek haksızlık buymuş meğer.
 
GÜNEŞ DURU: AK Parti’deki tek cemaatçi Hakan Şükür müymüş, yok mu başka istifa?
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler