Hakan Yılmaz: Biz sabretmek zorundayız

Hakan Yılmaz: Biz sabretmek zorundayız

Çankırı Belediyespor'un ligde aldığı skorlarla

ardı ardı yaşadığı puan kayıpları mavi - beyazlı renklere gönül verenleri yer yer umutsuzluğa götürürken, takımın teknik patronu Hakan Yılmaz, takımla ilgili düşüncelerini sözcü18'le paylaştı.

Genç teknik adam Yılmaz "İskenderun D. Çelik'in son dakikada attığı golle yendiği, Göztepe'nin yine son dakika golüyle berabere kaldığı bir takım karşısında 1-0 yenilgiden maçı 2-1'e getiriyoruz. Ve 90 dakikanın sonucunda sahadan 2-2 beraberlikle ayrılıyoruz. Bu durumun görülmemesi hayli üzücü" dedi.

BİZLER SABIRLI OLMAK DURUMUNDAYIZ
Genç teknik adam Hakan Yılmaz, Çankırı Belediyespor'un genç ve lig deneyimi olmayan futbolculardan kurulu olduğuna dikkat çekerek "Yaş ortalaması hayli genç olan bir kadro ile ligde mücadele veriyoruz. Bunun yanı sıra hayatında ilk kez bu ligde futbol oynayan futbolcularımız da var. Böylesi bir kadronun takım olabilme süreci bu kadar kısa sürede gerçekleşmez." dedi. Teknik Direktör Hakan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu takım Çankırı'nın geleceği. Bu kadar yetenekli bir kadro ile bugünkünden çok daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bu takım grupta her takımı yenebilecek güçte. Bizler iyi oynayan takımlara karşı iyi oynadık. Bunun nedeni de biz ayağa pas yapan ve top oynayan bir takımız. Bu takımı yönetim ve teknik kadro olarak biz yaptık. Bugün için aldığımız kötü sonuçlara biz sabredemezsek, hiçbir yönetici ve teknik adam da sabredemez. Ama bu sabrı göstermek zorunda olduğumuzu biliyorum. Bu çocukları ligin topçuları yapana kadar sabredeceğiz. Biz bu takımla ne ligden düşeriz, ne de düşme sıkıntısı yaşarız. Ama bu lig bu çocuklara çok şey katar.

TURGUTLU'NUN TEK POZİSYONU VARDI!
Kendi evimizde Turgutluspor karşısında ortaya koyduğumuz oyun ortada. O kadar baskılı oyun karşısında rakip takım tek bir pozisyonla golü buldu ve sahadan mağlup ayrıldık. Ama aynı Turgutlu, grubun lideri Bandırmaspor'u 2-0 yendi.

ARA TRANSFERDE 2-3 TAKVİYE YAPACAĞIZ
19 Aralık'ta ligin ilk yarısı bitiyor. Ocak ayı içerisinde ara transferde takıma 2-3 takviye yapmayı planlıyoruz. Şartlar uygun olursa yapacağımız bu ara transferlerle ligin ikinci yarısına daha deneyimli bir kadro ile başlamamız bizim için büyük avantaj olacak."

SENTETİK SAHAYA BİR DAHA ÇIKMAM!
Son haftalarda artan sakatlıklara da dikkat çeken Yılmaz "Antrenman sahası konusunda yaşadığımız sıkıntı, bizlere hayli ağır fatura ödetti. Atatürk Stadının bozulmaması için kale arkasında yaptığımız antrenmanlar yeterli olmayınca mecburiyet karşısında haftada iki gün kullandığımız sentetik saha, takımdaki birçok futbolcumun sakatlanmasına neden oldu. Bundan böyle sentetik sahaya çıkmak yok. Daha fazla sakatlık olayı yaşamak istemiyorum." dedi.

GÖZTEPE GALİBİYETİ BİZİ HAVAYA SOKAR
12 Aralık Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Göztepe ve ardından ilk yarının son maçı olan Alanyaspor karşılaşmaları için de konuşan Yılmaz "Göztepe karşısında alacağımız bir galibiyet bizi havaya sokar. Kendi evimizde böyle bir galibiyete ihtiyacımız da var. Elde edeceğimiz galibiyet Alanya deplasmanından da mutlu dönmemizi sağlayabilir" dedi.

LİGİN İKİNCİ YARISINDA TESİSLERİMİZDEYİZ
Kulübe kazandırılan yeni tesisteki tadilat ve dekorasyon çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğuna işaret eden Yılmaz "Ligin ikinci yarısına yapacağımız Antalya kampı sonrası kendi tesislerimizde gireceğiz. Tesisteki boya-badana işleri tamamlandı. Dekorasyon işleri de tamamlandıktan sonra, ortaya çıkacak yeni ortamın da takım üzerinde hayli olumlu etkiler yaratacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler