Hakan Yılmaz: Bugün sahada gençler olacak

Hakan Yılmaz: Bugün sahada gençler olacak

Çankırı Belediyespor bugün Yozgat Şehir stadında

Yozgatspor ile son hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

Karşılaşma için dün Yozgat'a giden Çankırı Belediyespor, bugün saat 17.30'da oynayacağı maçla, 29 Ağustos'ta başlayacak lig maratonu için son eksikliklerini tespit edecek.

Kendisiyle görüştüğümüz Teknik Direktör Hakan Yılmaz, Ankara'da oynanan Beypazarı Şekerspor maçı ile ilgili olarak "Cuma günü Ankara'da oynadığımız maçın ilk yarısını 2-0 önde kapadık. Kadromuzda bulunan tüm futbolcuların performanslarını görmemiz açısından yaptığımız değişikliklerle maç 3-3 berabere sonuçlandı. Özellikle ilk yarıda oynanan oyundan fazlasıyla memnunum" dedi.

Bugünkü Yozgatspor karşılaşması için konuşan Yılmaz "Bugünkü maça genç isimlerle çıkacağız. Lig uzun süreli bir maraton. Kendilerinin her an oynayabilecek kapasite ve güçte olmaları gerekiyor." dedi.

TRİBÜNLER ÇOK DAHA HAREKETLİ OLMALI
Yapılan sezon açılışı ile birlikte Çankırılı taraftarla tanışan Çankırı Belediyespor, bu yıl tribün desteğini beklediği düzeyde henüz göremedi. Konuyla ilgili olarak düşüncelerini sorduğumuz teknik direktör Hakan Yılmaz "Kendi saha ve seyircimiz önünde henüz bir hazırlık karşılaşması oynayabildik. Bununla birlikte önümüzdeki pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız A. Sebatspor karşılaşması ile birlikte taraftar desteğimizin istenilen düzeyde olacağını düşünüyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler