Hakan Yılmaza 4 maç ceza

Hakan Yılmaz'a 4 maç ceza

PFDK, Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz'a 4 maç ceza verdi.

Çankırıspor Teknik Direktörü görevinde bulunan Hakan Yılmaz’a PFDK’dan 4 maç ceza.

Çankırıspor kulübü teknik direktörü Hakan Yılmaz, geçtiğimiz Pazar günü Fethiyespor ile yapılan karşılaşmada maçın orta hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve ihraç sonrası hakareti nedeniyle takdiren 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılması kararını verdi.

Yılmaz’ın cezası Pazar günü Beypazarı’nda oynanacak Beypazarı Şekerspor maçıyla başlıyor.

RAKİP BEYPAZARI ŞEKERSPOR

Öte yandan Çankırıspor Pazar günü deplasmanda ligin 11. hafta maçını Beypazarı Şekerspor ile oynayacak. Pazar gün saat 13.30'da Beypazarı İlçe stadındaki karşılaşmayı İzmir bölgesinden Ferhan Mestanlıoğlu yönetecek. Yardımcılılarını ise yine İzmir bölgesinden Fatih Söyler ile Gökmen Baltacı yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Uşak bölgesinden Hüseyin Altıntaş.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Beypazarı Şekerspor, 27 Kasım pazar günü Çankırıspor'la oynayacağı maç hazırlıklarını tamamladı.

Etimesgut Şeker Fabrikası tesislerinde yapılan antrenmana sakatlanan oyuncu Recep Yıldız'ın dışında tüm oyuncuların katıldığını belirten Beypazarı Şekerspor Teknik Direktör Ali Metin, cezalı oyuncunun olmadığını bildirerek, "Antrenmanlarımızı tamamladık ve tesislerde kampa gireceğiz ve maç öncesine kadar kampta kalacağız." dedi.

Geçen hafta oynanan Adana Demirspor maçında şansızlık eseri iki gol yediklerini ifade eden Metin, pazar günü oynayacakları maçı mutlaka almak istediklerini, sahalardaki yenilmezliklerini korumaya çalışacaklarını söyledi.

Grupta oynanacak diğer maçlar ise şöyle:

1461 Trabzon - Körfez Futbol Kulübü
Kızılcahamamspor A.Ş. - Eyüpspor
Kırklarelispor - Mardinspor
Alanyaspor - Altınordu
Fethiyespor - Adıyamanspor
Ünyespor - Bandırmaspor
Denizli Belediyespor - Adana Demirspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler