Hakan Yılmaza tesislerde çirkin saldırı

Hakan Yılmaz'a tesislerde çirkin saldırı

Gecenin ilerleyen saatlerinde kulüp binasına giren saldırgan Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz'a saldırdı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz'a kulüp tesislerinde darp yapıldığı öğrenildi.

Dün akşam Kulüp Başkanı Sevda Karaali'nin evsahipliğinde başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'in katılımı ile gerçekleştirilen "Çankırıspor'a destek gecesi" sonrasında yaşanılan olay karakolda sonuçlandı.

YEMEK SONRASI

Dün akşam Çankırıspor'a ait Ankara yolu üzerindeki tesislerde gerçekleştirilen ve başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ile Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin ile çok sayıda işadamı ve firma temsilcilerinin katıldığı yemeğin ardından yaşananan olay Kırklarelispor maçı öncesinde moralleri iyiden  iyiye bozdu.

ÇAYOCAĞINA SAKLANMIŞ

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre, kardeşi Fikret K'yı Çankırıspor'a almadığı için daha önce de bazı sözlü saldırılarda bulunan Önder K., dün gece bir şekilde kulübe ait tesise girerek çayocağında saklanıyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde takımın başarılı oyuncusu Hüsamettin Tut çayocağına gidiyor ve o sırada Önder K. ile karşılaşıyor. Futbolcu Hüsamettin'e takımla ilgili çeşitli sorular soran ve biraz da alkollü olduğu öğrenilen Önder K., yaşanan gürültüye inen Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ı karşısında görünce, kendisine kafa atıyor.

Önder K'nın saldırısını bir şekilde bertaraf eden Teknik Direktör Hakan Yılmaz, olaya müdahil olan diğer futbolcular tarafından olay yerinden uzaklaştırılıyor. Kulüp yönetiminin 155'i aramasıyla binaya gelen polis ekipleri, Önder K. ile birlikte kendisinden şikayetçi olan Hakan Yılmaz'ı Yenimahalle Şehit Polis Nurettin Cinsoy karakoluna götürerek ifadelerini alıyorlar.

Çankırı'da bulunan Başkan Sevda Karaali de karakola gelerek saldırgan Önder K'dan şikayetçi olduğu ve polisin Önder K. ile birlikte Hakan Yılmaz'ın ifadesine başvurduğu öğrenildi.

Saldırgan Önder K.'nın üzerinde bir adet bıçak bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

BAŞKAN KARAALİ: ÇANKIRI ADINA ÜZÜCÜ

Gece yaşanan olayla ilgili Sözcü18'e konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Yaşanan olay üzüntü verici olduğu kadar da bir o kadar esef verici. Malum şahsın çok daha vahim bir olayı gerçekleştirmesi mümkün olabilirdi. Verilmiş sadakamız varmış." derken yaşanan olayın heyecanını üzerinden atmadığı anlaşılıyordu. Başkan Karaali "Pazar günü oynayacağımız ve bizler için hayli önemli olan Kırklarelispor karşılaşması öncesi böylesi bir olayın yaşanması çok daha düşündürücü." diyerek saldırgan Önder K'dan kendisinin de şikayetçi olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler