Hakan Yılmazın istifası kabul edildi

Hakan Yılmaz'ın istifası kabul edildi

Çankırıspor Kulübü yönetimi, yaptığı yazılı açıklama ile Hakan Yılmaz'ın istifasını kabul ettiğini bildirdi.

Dün basına yaptığı “"Benim daha kaliteli bir kadroya ihtiyacım var. Elimizdeki oyuncuları bile tutamıyoruz. Hedeflerimiz takımla uyuşmuyor, bu yüzden istifa ediyorum"” diyen Hakan Yılmaz'’a Yönetim Kurulu bugün yanıt verdi:

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz'’ın dün gerçekleştirdiği istifayı değerlendiren Yönetim Kurulu, bugün yazılı bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle:
 
HAKAN YILMAZ'A  TEŞEKKÜR EDERİZ
 
“"Yaklaşık 3 yıla yakın bir süredir Çankırıspor Kulübü çatısı altında Teknik Direktör olarak görev yapan Hakan Yılmaz'’ın istifası yönetim kurulumuzca kabul edilmiştir. Sayın Yılmaz göreve geldiği ilk günden itibaren Çankırıspor’'a önemli katkılar sağlamıştır. Hakan Yılmaz Çankırıspor için bir teknik adamdan öte, yeri geldiğinde kulüp çalışanı yeri geldiğinde de Çankırı'’yı temsil eden bir yönetici gibi her zaman kulübümüzün bir adım daha ileriye gidebilmesi için sergilediği çabayı bu kulübe gönül veren insanlar olarak gözardı etmemiz mümkün değildir. Genç ve başarılı bir teknik adamın büyük hedefleri olması çok olağandır. Ekonomik sıkıntılarını aşmış, tesis sorununu çözmüş, şehir olarak kenetlenmiş ve futbolun güzellikleri noktasında daha duyarlı kulüpler de hocanın da modern futbol anlayışı, genç yeteneklere imkan verme konusundaki cesareti ile kaçınılmaz başarılara imza atacağı bir gerçektir. Henüz tesisleşme problemini bile çözemeyen Çankırıspor Kulübü olarak bizim hedeflerimizle Sn.Yılmaz'’ın hedefleri arasında ortaya çıkan fark, beraberinde kendisinin istifasını kaçınılmaz kılmıştır. Genç, başarılı hocamıza bundan sonraki spor hayatında koyduğu hedefler doğrultusunda başarı dilemek de bizlerin öncelikli görevidir. Böylesi bir dileğimizle birlikte Hakan Yılmaz'’ın teknik direktörlük hayatında başarılı olacağına da inancımız tamdır.
 
Çankırıspor Kulübü olarak, çizdiğimiz hedefler doğrultusunda kulübümüzün içinde bulunduğu şartlar çerçevesinde çalışabileceğimiz yeni bir teknik kadro oluşturma görüşmelerimiz bugün itibariyle başlamıştır.”
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler