Hakan Yılmazın özel aracına haciz!

Hakan Yılmaz'ın özel aracına haciz!

Çankırıspor'da yıllarca file bekçiliği yapan kaleci Selahattin Mutlu, kulüpten alacağına kefil olan Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın özel aracını haczederek parka çektirdi...

Halen Alanya'da kampta bulunan Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz'ın başı kulübün borcuna karşılık imzaladığı "kefalet senedi" nedeniyle bugünlerde fazlasıyla ağrımakta.

Çankırıspor'da uzun yıllar file bekçiliği yapan ve gün itibariyle kulüpten yaklaşık 20 bin lira dolayında bir alacağı bulunan kaleci Selahattin Mutlu, Hakan Yılmaz'ın bu borca kefil olmasından dolayı 06 HY 898 plakalı 2011 model BMW marka özel aracını "haczederek" parka çektirdi. Aracın halen Ankara'da yeddiemin garajında olduğu öğrenildi.

OLAYLARIN GELİŞİMİ

Kaleci Selahattin Mutlu, Çankırıspor kulübünün eski yöneticilerinden aldığı iki adet 17 bin 800 ve toplamda 35 bin 600 liralık alacağından arda kalan yaklaşık 20 bin liraya mahsuben girdiği hukuk mücadelesi ile kulübün tesislerine avukatı aracılığıyla haciz kararı aldırdı.

Haciz işlemi için Çankırıspor'un tesislerine giden avukat ve görevlilere kulübün borcu adına kefil olarak imza atan Hakan Yılmaz, daha sonra borcun ödenmemesi nedeniyle özel aracının icra yoluyla parka çekilmesini engelleyemedi.

BAŞKAN KARAALİ: ÖDEME PLANIMIZ SÜREKLİ REDDEDİLDİ

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezine konuşan Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali "Uzun yıllar kulüpte olmasına karşın hiçbir yönetim tarafından kendisine forma şansı tanınmayan,  bizim dönemimizde Çankırılı olması hasebiyle kendisine tanıdığımız fırsatlar, hocanın verdiği emeğin karşılığı bu olmamalıydı. Üstelik işleme koyduğu alacakların geçmişi bize, değil bizden önceki yönetime ait. Avukatların anlayışlı ve çözümcü yaklaşımları, şehirdeki hatırlı kişilerin devreye girmesine karşın hiçbir şekilde uzlaşmaya yanaşmayan, derdinin parçalı da olsa alacağının ödenmesi değil, tamamen kulübü mağdur etmek olduğuna kanaat getirdiğimiz Selahattin Mutlu'yu kendisi gibi bir kulüp çalışanı olan ve Çankırı'yla hiçbir bağlantısı olmayan hocanın aracını haczettirecek kadar çözümden ve de insanlıktan uzak davranışının değerlendirilmesini Çankırı kamuoyuna havale ediyorum." dedi. 

Karaali konuyla ilgili sözlerini "Çankırı'ya hizmet edenlerle Çankırı kimliği taşıyan sözde Çankırılılar arasındaki fark bir kez daha ortaya çıktı." şeklinde tamamladı.

"BİZ ŞAPKADAN FİL ÇIKARTIYORUZ"
 
Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Çankırıspor'un ikinci yarıdaki göstereceği performansın da merak edildiği ve bu konudaki düşüncelerini öğrenmek istediğimizde Başkan Karaali şöyle konuştu:
 
"Biz bu tarz samimiyetsiz davranışlar, verdiği sözden dönenler, kulübü kendi menfaatlerine alet etmek isteyenler, istedikleri olmayınca bizi tehdit edenlere rağmen içeride ve gurbette yaşayan samimi Çankırılılar için, bize inanan herkesi seferber ederek ligin ikinci yarısına hazırlanıyoruz.
 
Tüm bu çirkin davranışlara verilecek tek cevap vardır: O da sportif başarıdır.
 
Bandırmaspor Kulübü Başkanı, kulübün ekonomik sıkıntıda olduğunu belirttiği açıklamasında belediye tarafından kendilerine sağlanan 1.5 milyon liralık otopark gelirinin sadece idari giderleri karşıladığını, bununla da kimsenin Bandırmaspor yönetiminden 'şapkadan tavşan çıkartmasını beklememesi gerektiğini' altını çizerken, bizim olmayan otopark gelirlerimize rağmen ligde aynı puanla ve averajla bir arka sırada yer almamız şapkadan bırakın tavşanı, fil çıkarttığımızın göstergesidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler