Hakkı Yalçın: Belediyeden tek kişiyi çıkartacağım

Hakkı Yalçın: Belediyeden tek kişiyi çıkartacağım

MHP Çankırı Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın'dan belediye çalışanlarına teminat...

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına tam gaz ara vermeden devam ediyor. Cumartesi günü düzenlenen törenle Atatürk Bulvarında, iki tane Seçim İletişim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın “Bugün kadınlarımızın günü. Kadınlarımız Türkiye’nin değil dünyanın en kahraman kadınlarıdır. Kurtuluş Savaşında İnebolu Kastamonu, Ilgaz, Çankırı, Ankara’ya giden yolu açan, o yolda çocuklarını dahi kaybeden, saçlarını süpürge yapan, askere her türlü mühimmatı yollayan kadınlar şüphesiz ki Türk kadınıdır.

Kurtuluş savaşında Kadınlar Derneği aynen şöyle yazıyor ‘Ey Jorc, bizim silahlarımız bitebilir, kocalarımız ölebilir, ama biz sizleri tırnaklarımızla boğaza gömeriz’ diyorlar.

Biliyorsunuz 8 aydır çalışıyoruz, 8 aydır durmadan tükenmeden çalışıyoruz. Bazı yalanlamalar var. Diyorlar ki Hakkı Yalçın nedir, neyin nesidir, ne olduğu belli değildir. Hakkı Yalçın’ın ne olduğunu 30 Mart'ta onlara göstereceksiniz.

Diyorlar ki Hakkı Yalçın 2 sene Belediye Başkanlığı yaptı bıraktı kaçtı. Yazıklar olsun onu diyenlere. Hakkı Yalçın kaçmadan 5 sene Belediye Başkanlığı yapmıştır. Hakkı Yalçın 30 Mart’ta Belediye Başkanlığına layık bir adamdır.

Diyorlar ki Hakkı Yalçın Belediyedeki işçileri çıkartacak, vay yalancılar esas siz çıkartacaksınız. Ben Belediye’den tek kişiyi çıkartacağım o da kendisini çok iyi biliyor. Hanım Lokalleri kapanacakmış, gençlik lokalleri kapanacakmış, parklar yıkılacakmış, onların daha iyisine Çankırı’mız layıktır. Hakan Kandemir Şehitlik Parkı gördüğünüz gibi rezil bir şekilde duruyor. Alparslan Türkeş Parkı rezil bir şekilde duruyor.

Engelliler Derneğine gidiyorum bir tanesi kömürlükten bozma, öbürüne gidiyorum 30 basamak var. Sen hiç engelli oldun mu? O engellilerin ne günahı var da 30 basamak çıkartıyorsun. Engellilerin bizim başımızın üzerinde yeri olacak, onlar bizler için hak ettikleri yere gelecekler.

Esentepe Mahallesinin diğer mahallelerden ne farkı var? Kanalizasyonu yok, elektriği yok, suyu yok. Değerli kardeşlerimin Çankırı’nın mimarına bakın, Çankırı’nın haline bakın, onun mimarlığına bakın Allah onun iyiliği versin. Bakın sizlere oradan el sallıyor Çankırı’ya Allaha ısmarladık diyor. İnşallah 30 Martta güle güle diyeceğiz.” dedi.

DAMLAMCA'DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
MHP Çankırı Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın dün de Damlamca'daki TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarla biraraya geldi. MHP adayı Yalçın'a vatandaşlar burada büyük ilgi gösterirken, yaşlı bir kadının "Evime MHP bayrağı astım diye ihtiyacım olduğu belediye yardım paketlerinden bana vermediler. Belediye başkanı kendisini destekleyenlere kucak açarken benim gibi ihtiyaç sahiplerine de sırf evine MHP bayrağı astı diye ayrımcılık yapmasını kınıyorum" derken gözyaşlarını da tutamıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler