Halı saha turnuvasında gülen taraf yazılı medya

Halı saha turnuvasında gülen taraf yazılı medya

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen Basın Futbol Turnuvasında çeyrek finalistler belli oldu.

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası finale doğru gidiyor. Turnuvanın 10' uncu gününde çeyrek final biletini cebine koyan dört takım belli oldu. Yenilenin elendiği tura gelen takımlar arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Finale bir adım daha yaklaşan takımlar seyircilere heyecanlı dakikalar yaşattı.
Gecede oynanan maçlarda gülen taraflar ağırlıklı yazılı medya olurken, Kanal D ve İHA mesai kurbanı oldu.
 
İlk çeyrek finalist Hürriyet
Gecenin ilk maçında karşı karşıya gelen Hürriyet Gazetesi-Fox Tv karşılaşması, Hürriyet'in 7-4'lük üstünlüğüyle tamamlandı. Kıran kırana geçen mücadelede genç kadrosuyla dikkat çeken Hürriyet, çeyrek final maçlarına yükselen ilk takım oldu. Final için iddialı olduklarını belirten futbolcular bir sonraki maçını beklemeye başladı.
 
Finalisti penaltılar belirledi
Gecenin üçüncü maçı olan Habertürk Gazetesi-ATV karşılaşması ise tam bir derbi maçı havasında geçti. Maça hızlı başlayan Habertürk, 48 dakikayı önde götürdü. Son dakikada attığı golle beraberliği yakalayan ATV, penaltılarda turnuvaya veda eden taraf oldu. Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdal Şen'in teknik direktörlüğünde sahaya çıkan futbolcular harikalar yarattı. Temsilci desteğini arkasına alan ve galibiyeti daha çok isteyen taraf Habertürk'ü, kurum kardeşi Habertürk TV futbolcuları da tezahüratlarıyla yalnız bırakmadı.
 
Günün toplu sonuçları
Hürriyet Gazetesi (7) - Fox Tv (4)
Yeni Akit Gazetesi (3) - İHA (0)
Atv (5) - Habertürk Gazetesi (5) (penaltılarda Habertürk 4-2 kazandı)
Habertürk Tv (3) - Kanal D (0)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler