Haliç köprüsünde mucize kurtuluş

Haliç köprüsünde mucize kurtuluş

Eşinden ayrıldığı ve bebeğini aldırdığı için bunalıma girdiğini söyleyen 22 yaşındaki Begüm Şipal, Haliç Köprüsü'nden atlayarak intihar etmek istedi.

Eyüp Haliç Köprüsünde bir mucize yaşandı. Arel Üniversitesi mezunu Begüm Şipal, saat 17.00 sıralarında Haliç Köprüsü'ne gelerek korkuluklara çıktı.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın yanına gelerek intihardan vazgeçirmek istedi. Polislere, eşinden ayrıldığını, bu yüzden de bebeğini aldırdığını söyleyen Şipal, tüm çabalara rağmen ikna olmadı. Bu sırada köprünün altındaki yoldan geçen vatandaşlar, moloz yüklü bir kamyonun üzerindeki brandayı alarak köprünün altına gerdi.

halic-kopru-resim-04.jpg

Kendini ikna etmeye çabalayan polislere geçtiğimiz yıl 3 Nisan'da arkadaşı lise öğrencisi Beyza Önder'in de Haliç Köprüsü'nden atlayarak intihar ettiğini anlatan Begüm Şipal, bir polisin "Yapma, bak, ezan da okunuyor" dediği sırada kendini boşluğa bıraktı.

Vatandaşların köprü altında gerdiği brandanın üzerine düştükten sonra yere yuvarlanan genç kız, ağır yaralandı. Olay yerinden tesadüfen geçen Hülya Özgen adlı doktor, başına darbe alan Şipal'a ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Begüm Sipal, burada yapılan müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

ANADOLU ATEŞİ'NDE DANS ETMİŞ
Haliç Köprüsü'nden atlayan 22 yaşındaki Begüm Şipal'in bir dönem Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak çalıştığı ortaya çıktı. Şipal'in atlarken polise, eşinden ayrıldığını ve bebeğini aldırmak zorunda kaldığını söylediği, ancak yapılan araştırmada genç kızın evli olmadığının belirlendiği ifade edildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler