Halil Nevzat Yetkin'den sürpriz istifa

Halil Nevzat Yetkin'den sürpriz istifa

Çankırı'da göreve geldiği ilk günden itibaren tartışmaların odağına oturan İl Sağlık Müdürü Halil Nevzat Yetkin sonunda istifayı bastı.

Halil Nevzat Yetkin istifasını yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurdu. İşte o istifa açıklaması:

"Bugün itibari ile gurur duyarak ve severek yaptığım Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü görevimden kendi isteğim ile istifa ediyorum.

Bu istifa kararını verirken başta büyüğüm, çok değerli Çankırı Valimiz Vahdettin Özcan beyefendi ile yaptığım istişare ve sonrasında da son dönemde Çankırı'mızın büyükleri tarafından sağlık bürokrasisindeki yönetici değiştirme azusuna duyduğum saygı rol oynamıştır. Bu görevler bir bayrak yarışıdır, muhtemelen benim yerime benden daha liyakatli bir arkadaşım atanacak ve bu hizmeti kaldığı yerden devralarak çok daha güzel hizmetler yapacaktır.

Bu güne kadar gurur duyarak yaptığım Çankırı hizmetimde bana liderlik eden ve yol gösteren, her fırsatta hizmet etmem için beni yüreklendiren, başta sayın Sağlık Bakanım Mehmet Müezzinoğlu'na, bakanlık bürokratlarına sonra çok değerli büyüğüm Çankırı Valimize, TBMM'de Çankırı'mızı temsil eden eski ve yeni milletvekillerime, ilimizin çok değerli siyasetçilerine, bürokratlarına ve de bu yolda tüm zorlukları yenmemde her zaman bir takım ruhunu taşıyan değerli ve onurlu şube müdürlerime ve beraber mesai yaptığım gecesini-gündüzüne katan çok değerli sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Bu arada basın mensupları da her zaman en güzelini yapmaya gayret ettiler, onlara da tek tek teşekkür ediyorum.

Bu yorucu mesaimde her zaman bana destek olan çocuklarımı yalnız bırakmayan ve eğitimlerini üstlenen en büyük teşekkürü de hak eden fedakar ve saygıdeğer eşime de sevgilerimi iletiyorum.

Bundan sonraki hayatımı Çankırı'da devam ettirmeyi ve bu çok sevdiğim şehre ve hemşehrilerime hekim olarak hizmet etmeyi düşünüyorum.

Tüm kamuoyuna saygılarımla.

Dr. Halil Nevzat Yetkin"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler