Halkbank Avrupa'da tur atladı

Halkbank Avrupa'da tur atladı

DenizBank Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde 6. ve son maçında İtalyan Sir Safety Perugia'yı 3-1 yenen Halkbank, tur atladı.

G Grubu'nu 5 galibiyet, 1 yenilgi, 11 puan ve averajla 2. sırada tamamlayan Türk temsilcisi, 12'li Play-Off Turu'na adını yazdırdı.  

G Grubu ilk maçında deplasmanda İtalyan Sir Safety'ye 3-1 mağlup olan Halkbank, 2. hafta mücadelesinde Noliko Maaseik'i sahasında 3-1 yendi.

Fransa'nın Tours VB takımı ile deplasmanda yaptığı 3. maçta da 3-1 galip gelen mavi beyazlı takım, 5. maçında deplasmanda Noliko Maaseik'e 2 set verdi: 2-3.

Gruptaki son maçında, sahasında grup lideri Sir Safety Perugia ile karşılaşan Türk temsilcisi, bu maçtan da 3-1 galip ayrıldı.

Böylece 11 puana ulaşan Halkbank, averajla 2. sırada yer aldı ve tur atladı. Sir Safety Perugia ise 11 puan ve averajla grup lideri olarak bir üst tura yükseldi.  

G Grubu'ndaki günün diğer maçı, TOURS VB-Noliko Maaseik arasında oynanacak. Fransa'da TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmanın sonucu, tur atlayan takımların belirlenmesinde etkili olmayacak. 

12'Lİ PLAY-OFF TURU 
Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki 7 grupta 6. maçlar bugün tamamlanacak ve grup liderleri ile gruplarını 2. sırada bitiren takımlar arasından en iyi skora sahip 5 takım, 12'li Play-Off Turu'na yükselecek. Kura çekimiyle belirlenecek eşleşmelerde, grup birincileri, grup ikincileriyle çapraz eşleşecek. 

12 takım, bu turda yine deplasmanlı lig usulüne göre, rakibiyle biri iç sahada diğeri deplasmanda iki maç yapacak. Eşleşmelerin galibi, 6'lı Play-Off Turu'na çıkacak. İki maç sonundaki puan eşitliği durumunda, 2. maçın hemen ardından oynanacak altın set, tur atlayan takımı belirleyecek.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler