Hamzaoğlu: Sözleşmeye göre Sinan'ın 5 maç oynaması lazım

Hamzaoğlu: Sözleşmeye göre Sinan'ın 5 maç oynaması lazım

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-1 biten Arsenal karşılaşması sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Arsenal'e farklı mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Hamzaoğlu'nun o sözleri:

"4-1'lik bir skor. Net mağlup olduk. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Bugün oyuncularımdan skordan çok sahada istediğimö şeyleri bekliyordum. 2. yarıda oyunun hakimi bizdik, ancak gol bulmakta zorlandık. Maçı kaybettik belki ama, çok lşeyler kazandık. Bizim için kazançlı bir maç oldu."

"SİNAN'IN MAÇ MAÇ OYNAMASI GEREKİYOR''
"Muslera'nın bir sakatlığı yok. Hem Sinan'ı görmek, hem de Sinan'ın mukavelesinde bir şey var, ilk yarı bitmeden 5 maç oynaması gerekiyor. Onu da tamamlamak için böyle yaptık. Eğer oynatmasaydık, kulübü devre arasında geri alabiliyordu. İkinci yarıda da ondan faydalanmak için böyle düşündük"

"Bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlar takımlarını böyle desteklediği sürece elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız."

AYRILIKLAR MI ETKİLEDİ?
"Takımımızın şu andaki durumu 3 oyuncunun gitmesine bağlı değil. Kulüpte birçok şey değişti. Şu andaki pozisyonumuz yetmez. Gereken yerlere iyi takviyeler yaparak, daha iyi bir hale gelmeliyiz. Belli bir seviyenin altında performans sergileyenler olduğu gibi, üstüne çıkanlar da oldu. Bunda tabii, yorgunluklar ve üst üste gelen maçlar da etken. Konuşacağız."

SNEIJDER'İN PERFORMANSI...
İddiamız olsaydı, bu maça daha farklı çıkabilirdik. Son 2 maçta bir şeyler oturtturduğumuzu düşündüm ve bu maçta da bir şeyleri pekiştirmek istedim. Sneijder'den memnunum ama, diğer oyuncularımın da performansını göz ardı etmem. Bugün kaptan olarak çıktığı maçta sorumluluk aldı, iyi bir maç oynadı. Ancak diğer oyuncularımı göz ardı edemem.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler