Hasan Bozkuş seçildi ve rahatlaştılar!

Hasan Bozkuş seçildi ve rahatlaştılar!

Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliğinin encümen üyeleri seçildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz ve Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu nihayet muratlarına erdiler. İl Genel Meclis Üyesi Hasan Bozkuş'u bir yıl aradan sonra yenilenen seçimlerde yeniden aday gösterdiler ve bu kez seçtirdiler.

Çankırı Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği'nin 2012 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Valilik Birlik Salonunda Vali Yardımcısı Ahmet Atılgan başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Merkez İl Genel Meclisi üyeleri ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.
 
Vali Yardımcısı Atılgan, toplantıda yaptığı konuşmada, birliğin gelirinin 4 milyon 515 bin, giderinin ise 3 milyon 76 bin lira olduğunu söyledi.
 
Atılgan, bankada bulunan birliğe ait paranın ise 1 milyon 439 bin lira olduğunu kaydetti.
 
Konuşmanın ardından, birlik encümen üyelerinin belirlenmesi için İl Genel Meclisi Merkez Üyeleri ve merkez muhtarları arasında seçime geçildi.
 
Meclis Üyeleri arasında Visali Kara 38 oyla seçilirken Hasan Bozkuş 35 oy aldı. Muhtarlar arasında ise Cemal Çelik (Germece) ve Murat Altay (İçyenice) encümen üyeliğine seçildi.
 
VALİ ÖZCAN'IN KONUŞMASI
Oylama sırasında toplantıya katılan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, kurula yönelik yaptığı konuşmada, çok ağır bir kış geçirdiklerini söyledi. Özcan, “Girişimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl afet yardımı için 600 bin liralık bir yardım aldık. Bu yardımları köylerimizde değerlendirmeye çalışcağız. Bu yıl ayrıca alt yapısı iyi, sağlam sanat yapıları oluşturacağız. Devletin bir kuruşu, bizim bir kuruşumuz düşüncesiyle hareket edip, Çankırılıları kandıracak yol çalışması yapmayacağız. Yollarımız örnek yollar olacak. Tabi ki, bu çalışmalarımızı sizlerin gayretleri ile el birliği ile gerçekleştireceğiz. Ağlamayan çocuğa kimse meme vermez deyimi ile siyasilere her daim durumumuzu anlatıp, taleplerimizi ileteceğiz. Biz Çankırı’nın problemlerini çözmek için buradayız. Çalışma sezonunda ben dâhil herkes alanlarda, arazide olacak. İnşallah başarılı bir dönem geçireceğiz” dedi.  Özcan ayrıca ülkeyi siyasilerin yönettiğini belirterek, siyasilerle görüşmekten hiçbir zaman çekinmeyeceklerini vurguladı.
 
49 KÖY TEK TEK GEZİLDİ!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Ak Parti İl Genel Meclis üyesi ve Meclis Başkanı Osman Canbaz, Hasan Bozkuş'u seçtirebilmek için Merkez'e bağlı 49 köyü tek tek gezerek oy istedi. Hasan Bozkuş'un seçilebilmesi için İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun da önemli ölçüde efor sarfettiği öğrenildi.
 
CEMAL ÇELİK YEMEK VERDİ
Öte yandan bugünkü seçim sonrası yeniden üyeliğe seçilen Germece Muhtarı Cemal Çelik köy muhtarlarına bir yemek verdi. Yemeğe Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli ile İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz ve Hasan Bozkuş'un da katıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler