Hasan Celal Güzel: Silahımı alıp dağa çıkarım

Hasan Celal Güzel: Silahımı alıp dağa çıkarım

Hasan Celal Güzel: "Gerekirse, silahımı alıp dağa çıkarım. Sadece üç paralık peşmerge mi bunu yapıyor."

Başbakanlık eski Müsteşarı ve Milli Eğitim Bakanı, Sabah gazetesi yazarı Hasan Celal Güzel, Ulusal Kanal'da yayınlanan Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu Ceviz Kabuğu programına konuk oldu. Güzel, Akil İnsanları eleştirdi, Türk ve Türk milleti kelimelerinin Anayasa'dan çıkarılması tartışmasına katıldı.

''TÜRK KELİMESİ ÇIKARILIRSA ÇEKER GİDERİM''
Güzel, "Eğer Anayasa'dan Türk ve Türk milleti kelimeleri tamamen çıkarılırsa, artık bu Anayasa benim Anayasa'm değil, bu coğrafya da benim vatanım değil. O zaman çeker giderim" dedi.
 
''GEREKİRSE SİLAHIMI ALIP DAĞA ÇIKARIM''
Başbakan Tayyip Erdoğan'a güvendiğini belirten Güzel, "Beklemediğiniz sonuç gelirse, Allah göstermesin, o zaman önce vatan, önce millet deriz. Gerekirse, silahımı alıp dağa çıkarım. Sadece üç paralık peşmerge mi bunu yapıyor? Ben niye yapmayım?" ifadesini kullandı.
 
''AKİL İNSANLAR KÜRTÇÜ VE IRKÇI''
Programa telefonla bağlanan Hasan Celal Güzel,  Akil İnsanlar için de sert sözler kullandı "Özellikleri PKK'yı destekleyen, Kürtçü ve ırkçı olmaları. Bir taraftan bizim gibi düşünenleri itham ederken, bir taraftan da ırkçı, bölücü bir terör teşkilatını açıkça destekliyorlar. Bu 60 küsur kişi içinde yarısını saymak mümkün" dedi.
 
Güzel, komisyondaki dindar isimler hakkında da "Dindar, sağ olmalarına rağmen PKK'yı destekleme konusunda hiç de liberal geçinen PKK'cılardan geri kalmıyorlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler