Hasan Ferit Gedik toprağa veriliyor

Hasan Ferit Gedik toprağa veriliyor

Acılı annenin son bakışı...

Maltepe Gülsuyu mahallesinde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in 3 gündür Küçükarmutlu'daki Boğaziçi cemevi'nde bekletilen cenazesi Gülsuyu'na getirildi. Öte yandan, cezaevinde bulunan baba İbrahim Gedik’in de oğlunun defin töreninde yer alacağı belirtildi.

Maltepe Gülsuyu mahallesinde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in 3 gündür Küçükarmutlu'daki Boğaziçi cemevi'nde bekletilen cenazesi Gülsuyu'na doğru yola çıktı. Polisin izin vermesinin ardından ilk olarak Armutlu Mahallesi girişine kurulan barikatlar kaldırıldı. Ardından Gedik'in 3 gündür cenazesinin bekletildiği Boğaziçi Cemevi'nde bir tören düzenlendi.

31020131518349664.jpg

Törene Hasan Ferit Gedik'in ailesi, arkadaşları ve mahalleden kalabalık bir topluluk katıldı. Törene CHP Milletvekilleri Hüseyin Aygün, Melda Okur ve Aykut Erdoğdu da katıldı. Cenaze Gazi Cemevine ait bir cenaze aracına konuldu. Cenaze mahalle girişindeki polis kontrol noktasından geçerken sadece cenaze aracı ile yakınlarının bulunduğu otobüslere izin verildi. Diğer araçlar karşı yola yönlendirildi. Cenaze saat 13:30'da konvoy eşliğinde Gülsuyu'na doğru yola çıktı.

Maltepe Gülsuyu mahallesinde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Armutlu'daki törenin ardından Gülsuyu'na getirildi. Gedik'in cenazesi Gazi Cemevine ait bir cenaze aracıyla vurulduğu yere getirildi. Buradaki anma töreni nedeniyle polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

bvqhlz5cmaeqr3i.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler