Hasanbeyli'de 'kaydıraklı müdür'

Hasanbeyli'de 'kaydıraklı müdür'

İlçeye yeni atanan milli eğitim müdürü Hacı Dinler, açılışı yapılan yeni anaokulu binasını çok beğenince kapatıp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına dönüştürdü.

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde ilk kez oyun bahçeli, tam donanımlı bir anaokuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan miniklerin sevinci kısa sürdü. Yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dinler, açılışı yapılan yeni anaokulu binasını çok beğenince kapatıp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına dönüştürdü. Minikler için hazırlanmış kaydıraklı oyun parkı hala burada duruyor. Anaokulu ise Dinler’in beğenmediği eski ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına taşındı. İlçedeki veliler ve eğitimciler uygulamaya tepkili.

BEĞENMEDİĞİ BİNAYI ÇOCUKLARA VERDİ
Hasanbeyli ilçesinde daha önce yalnızca bir ilkokulda anasınıfı bulunuyordu. Veliler söz konusu anasınıfının bahçesinin ve donanımının çocuklar için yeterli olmadığını belirtiyorlardı. Bunun üzerine Hayırsever Nuri Çomu tarafından yeni anaokulu binası yapıldı. “Vali Celalettin Cerrah Anasınıfı” adını taşıyan okulun açılışı geçen Şubat ayında yapıldı. Ancak ilçe milli eğitim müdürünün Temmuz ayında değişmesiyle okulun kaderi de değişti. Yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dinler’in ilk icraatı anaokulu binasına el koymak oldu. Dinler beğenmediği eski binayı ise anasınıfına verdi. Daha önce ilkokul müdürlüğü yapan Hacı Dinler, Mayıs ayında çıkarılan; aynı yerde dört yılını tamamlayan bütün il ve ilçe milli eğitim müdürü ile okul müdürlerinin görevden alınmasına yol açan MEB kanunundan sonra Hasanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü olmuştu.

YENİ MEB KANUNUYLA ATANDI
Mayıs ayındaki MEB kanunu Milli Eğitim’in tüm yetişmiş kadrosunun tasfiye edilerek yerine AKP’ye yakın isimlerin getirilmesinin önünü açacağı gerekçesiyle eleştirilmişti. Öte yandan Dinler’in Twitter hesabında kullandığı fotoğraf da oldukça dikkat çekici. Dinler Twitter profilinde AKP Hasanbeyli İlçe Başkanlığı’nın gönderdiği çiçekle çekilmiş fotoğrafını kullanıyor. Twitter’da sık sık AKP propagandası yapan tweetleri paylaşıyor. (TARAF)

FACEBOOK'DA AK PARTİ İLÇE KONGRESİ PAYLAŞIMI
Hasanbeyli ilçe milli eğitim müdürü koltuğunda oturan Hacı Dinler, Facebook sayfasında da;

- Hasanbeyli Ak Parti 5. Olağan Kongresinde dostlarla birlikteyiz - Ömer Erdem ve Şahin Ezici ile birlikte - 30 Kasım 

akparti-osmaniye-resim-hacidinler-resim-12.jpg

fotoğrafı paylaşmıştı. (sağdan ilk Hacı Dinler)

VE KAYDIRAKLI MÜDÜR BEY MAKAMINDA

hacidinler-hasanbeyliilcemilliegitimmuduru-resim-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler