Hasta taşıyan ambulans gölete uçtu: 4 yaralı

Hasta taşıyan ambulans gölete uçtu: 4 yaralı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde hasta taşıyan ambulansın hidroelektrik santrali baraj göletine uçması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza gece saat 23.30 sıralarında Suşehri ilçesine 9 kilometre mesafedeki Akçaağıl mevkisinde meydana geldi. Kars'tan İstanbul'daki bir hastanenin göğüs hastalıkları servisine sevk edilen 67 yaşındaki Kazım Duman isimli hastayı taşıyan 54 yaşındaki Yunus Gezdirici yönetimindeki özel bir hastaneye ait 35 EA 3610 plakalı ambulans, kar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Önce Akçaağıl köprüsünün korkuluklarına çarpan ambulans daha sonra Bereket Hidroelektrik Santrali baraj göletine uçtu. Kazanın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

sivas-susehri-ambulansgoleteuctu-resim-01.jpg

HASTA BABA VE OĞLU AMBULANS İÇERİSİNDE MAHSUR KALDI
Baraj göletine uçan ambulansın arka kısmı su içerisinde kaldı. Suşehri Belediyesi kurtarma ekipleri ile sağlık ekipleri suya girerek ambulans içerisinde mahsur kalan hasta 67 yaşındaki Kazım Duman ile 34 yaşındaki oğlu Tahsin Duman'ı kurtardı. Kazada ambulans şoförü Yunus Gezdirici ile yanında bulunan arkadaşı Mehmet Akif Demir yaralandı. Ambulanstaki 4 kişi kaldırıldıkları Suşehri Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler